Publicerad: 2023-12-06

Arbetande förman till Gotenius Varv

Anställning

Heltid

Lönetyp

Fast månads- vecko- eller timlön

Erbjudande:

AB Gotenius Varv är ett privatägt reparations- och ombyggnadsvarv beläget i Göteborgs Hamn. Gotenius Varv har sitt ursprung i Mobergs båtvarv som startade redan 1925 ute på Färjenäs. 1950 flyttade Vilhelm Gotenius och Rolf Moberg verksamheten till Ringön och lite vid sidan av de stora varven startades ett varv i liten skala. Gotenius Varv bildas.

Idag, nära 75 år senare, har Gotenius Varv vuxit till ett av de ledande reparationsvarven för museala fartyg, kusttonnage och specialfartyg. Under dessa verksamhetsår har både nybyggen och förlängningar utförts vid varvet. Under åren har emellertid inriktningen på reparationer, underhåll och förädling förstärkts.

Verksamheten är idag uppbyggd kring två stycken flytdockor och en slip. Totalt torrsätts ca 75 stycken fartyg årligen med en längd på upp till 110 meter.

Vem är du?

Just nu söker Gotenius en arbetande förman med ansvar för maskinverkstaden.

Vi söker dig som har flerårig erfarenhet av underhåll, reparation och ombyggnad av fartyg med tyngdpunkt på maskintekniska installationer ombord. Vidare har du en utpräglad förmåga att kunna samarbeta internt såväl som externt med medarbetare, kunder, underleverantörer och klassningssällskap.

Om jobbet:

Som arbetande förman kommer du ha ansvar över flera områden. Du kommer bland annat leda och fördela arbetsuppgifter, planera reparationsarbeten. Du kommer arbeta nära med, och samarbeta med rederiinspektörer, entreprenörer, myndigheter och klassningssällskap i syfte att återleverera fartyg till nöjd kund inom avtalad tid.

Som förman kommer du även arbetsleda maskinverkstadens dagliga verksamhet, samt för varvets övriga avdelningar vid behov. Utöver det kommer du också medverka vid offertarbete, kostnadsberäkningar, samt framtagning av tekniska lösningar

Krav:

• Tidigare erfarenhet av fartygsreparationer/fartygsunderhåll med tyngdpunkt på maskin
• Maskinteknisk utbildning
• God datorvana
• God svenska och engelska i tal och skrift
• B-körkort

Meriterande:

Övrigt:

Mer information om varvets verksamhet återfinns på www.gotenius.se
Personligt brev är inte ett krav hos oss när du söker jobb på Marinkraft. Till en början räcker det med ett uppdaterat CV.

Ansökningsförfarande:

Rekryteringsprocessen för den här tjänsten och ansökan görs enbart via Marinkraft.

Har du frågor om tjänsten eller rekryteringen kontakta oss gärna. Vi jobbar med löpande tillsättning och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdatum, vänta inte med att skicka in din ansökan, gör det redan idag!

Marinkraft – platsen för specialister och proffs!
Ansök

Vill du att vi kopplar ihop dig med potentiella arbetsgivare?

Ansök nu

Rekommenderade jobb i Göteborg

Populära jobb i Göteborg