Publicerad: 2024-05-15

Logotyp

Kundtjänstmedarbetare

Anställning

Heltid

Lönetyp

Fast månads- vecko- eller timlön

Om jobbet

Dina arbetsuppgifter

En vanlig dag på jobbet innebär inkommande samtal från kunder som rör teknisk kring faktura- och abonnemangsgfrågor. Det är även en del administrativt arbete som utskick till kund, simkortshantering osv. Vår kundservicegrupp kännetecknas av att det är högt i tak, bra gemenskap och en prestigelös stämning och vår strävan är att alltid leverera utmärkt support och service till våra kunder. Vi erbjuder fast månadslön + provision och ett varmt arbetsklimat.

Om dig

Nu söker vi en medarbetare till vår kundservice. Är du driven och har erfarenhet av service? Brinner du för service och har en god förmåga att hjälpa människor över telefon? Då kan du vara vår nya medarebetare! Det är dessutom meriterande om du har tidigare erfarenhet som säljare eller kundtjänstmedarbetare men störst vikt lägger vi vid din pedagogiska och empatiska personlighet. Eftersom kundkontakten sker både via telefon, mail och brev är det av högsta vikt att du behärskar svenska språket flytande, både i tal och skrift.

Om oss

katshing Sales AB startade sin verksamhet i oktober 2009 och har sedan dess prioriterat långsiktighet i sina relationer gentemot såväl samarbetspartners som sina anställda. Vi har i dagsläget kontor i Stockholm, Göteborg och Örebro och är ca 50 medarbetare.

Jobbtyp: Heltid

Ansök via e-post till jonathan@katshing.com

Vill du att vi kopplar ihop dig med potentiella arbetsgivare?

Ansök nu

Rekommenderade jobb i Göteborg

Populära jobb i Göteborg