Publicerad: 2024-05-21

Logotyp

undersköterska sökes för sommar uppdrag i MARKARYD !

Adress

Alvesta

Anställning

Heltid

Lönetyp

Fast månads- vecko- eller timlön

SOMMARUPPDRAG USKOR ☀ 🌻

Vi söker undersköterskor till sommaruppdrag i Markaryd!

Lexicare söker omgående USKOR (undersköterska) till Markaryds kommun vecka 25 - 33 !

Tre (3) st undersköterskor till hemtjänsten

Arbetsuppgifter: Hemtjänsten är en utförarverksamhet som utgår från beviljade biståndsbedömda insatser. Arbetet består i huvudsak av vård- och omsorgsarbete, men även serviceuppgifter i form av städ, tvätt och inköp. Matdistribution och larmåtgärdande ingår.

Du ska kunna arbeta självständigt då arbete i hemtjänst innebär mycket ensamarbete. Men du måste också kunna samverka med de andra i verksamheten samt med andra professioner såsom sjuksköterskor och rehab personal.

Arbetstid: Heltid 100%, både dag-, kvälls- och helgarbete, varierande arbetstider.

Fyra (3) st undersköterskor till SÄBO

Arbetstid: Heltid 100%, både dag-, kvälls- och helgarbete, varierande arbetstider mellan kl 7-22.

Krav:

Skyddad yrkestitel eller motsvarande diplom/bevis på utbildning. Minst två (2) års yrkeserfarenhet. Goda kunskaper i Svenska i tal och skrift. God datorvana. B-körkort. Du bör också ha god erfarenhet av kommunal omvårdnad och/eller har tidigare erfarenhet inom hemtjänsten eller SÄBO.

För att ansöka om ett eller båda uppdrag behöver du ha en komplett profil. Skicka in:

  • Uppdaterat CV
  • Bevis om skyddad Yrkestitel eller diplom på utbildning
  • 2 referenser (1 chef och 1 kollega)

Förmåner:

Lexicare står självklart för boende och resor för dig som inte är bosatt uppdragskommunen, under hela uppdragsperioden. Du är försäkrad under hela uppdragsperioden (även till/från arbetsplatsen), innehar semesterersättning och pension.

Skicka in ditt CV

Är du intresserad av att bli presenterad? Skicka din ansökan till:

kontakt@lexicare.se

Har du frågor?

Du når oss på telefon: 010 204 44 94

Varmt välkommen med din ansökan redan nu!

Vill du veta mer om oss samt hur det är att vara konsult hos oss?

Gå gärna in på: www.lexicare.se

TILLSAMMANS BYGGER VI EN TRYGGARE OCH SÄKRARE VÅRD

Vi finns här för dig under hela processen och ser till att lösa allt det praktiska för dig. Du får en personlig kontaktperson som tar hand om allt du kan tänkas behöva inför, under och efter uppdraget. Din kontaktperson följer också kontinuerligt upp att du trivs på din arbetsplats och att allt är som det ska.

Att vara konsult är att vara fri. Vi på Lexicare bemannar med omtanke och matchar uppdrag efter dina egna önskemål om var du vill jobba och vilka arbetsuppgifter som intresserar dig. För oss är det är viktigt att du som fysioterapeut får en marknadsmässig lön och vi tillämpar därför individuell lönesättning utifrån dina tidigare erfarenheter och vilken typ av uppdrag det är

OM OSS:

TILLSAMMANS GÖR VI DEN SVENSKA VÅRDEN TRYGGARE OCH SÄKRARE.

Vi på Lexicare bemannar med omtanke hos regioner, kommuner och privata vårdgivare. Vår vision är att tillsammans skapa en tryggare och säkrare vård. Våra värderingar ligger i kvalitet, trygghet, omtanke och service.

VARFÖR LEXICARE?

Vårt mantra är att du som konsult ska kunna leva ett gott och hälsosamt liv på ditt hantverk samt minska arbetsbelastningen hos våra vårdgivare. Vi jobbar tillsammans mot att den svenska vårdpersonalen slutar i förtid på grund av faktorer som hög arbetsbelastning och minskad patienttid. Vi på Lexicare finns där som ett tryggt och säkert komplement i den svenska vården samt arbetar tillsammans mot att skapa en mer jämlik vård med ökad patientsäkerhet inom våra 21 regioner och 290 kommuner, både hos offentliga och privata vårdgivare.

Som konsult får du alltid:

  • En fast kontaktperson som finns där för dig före, under och efter uppdraget. Din kontaktperson att allt det administrativa flyter på och följer kontinuerligt upp hur allt fungerar som det ska på din arbetsplats


  • Din kontaktperson hjälper till och ansvarar för dina boende och resor vid behov.


  • Vi på Lexicare tillämpar en hög marknadsmässig ersättning som matchar din kompetens och vilken typ av uppdrag det är.


  • Du är alltid fullt försäkrad på alla dina uppdrag (även till/från uppdragsplatsen) och har även möjlighet till löneväxling för tjänstepension, så du kan känna dig trygg och säker hos oss.

Ansök via e-post till kontakt@lexicare.se

Vill du att vi kopplar ihop dig med potentiella arbetsgivare?

Ansök nu

Rekommenderade jobb i Alvesta

Populära jobb i Alvesta