Publicerad: 2024-06-10

Logotyp

Personlig assistent till man i Arvika

Adress

Arvika

Anställning

Deltid

Lönetyp

Fast månads- vecko- eller timlön

Vi söker en personlig assistent till en medelålders man i centrala Arvika.Vår kund bor med sin familj ochbehöver hjälp med allt i vardagen.

Vi ser gärna sökande med tidigare erfarenhet av vård- elleromsorgsarbete, du får gärna vara undersköterska men det är inget krav. Det är viktigt att du är en lugn och trygg person och att du har förståelse för att arbetsplatsen är i kundens hem. Det är även viktigt att du genuint tycker om människor och att du har ett äkta engagemang.

Du behöver vara duktig på svenska språket, då kunden har kommunikationssvårigheter och du behöver kunna arbeta utifrån både muntliga och skriftliga instruktioner samt föra löpande dokumentation.

Vi söker dig som vill arbeta på en schemalagd tjänst och vi behöver även timvikarier.

Vi erbjuder dig

Vi erbjuder dig ett varierande och betydelsefullt arbete, där du som medarbetare uppmuntras att fatta egna kloka beslut. Vi har ett stort utbud av digitala utbildningar och andra verktyg för att du ska kunna utvecklas i din yrkesroll. Självklart har vi även friskvårdsbidrag.

Om Frösunda Personlig assistans

Frösunda är en av landets ledande assistansanordnare med över 25 års erfarenhet. Det gör oss till ett tryggt företag för dig som medarbetare och för våra kunder och närstående. Vi är enansvarsfull arbetsgivare som tar helhetsansvar för assistansen dygnet runt. Tack vare lokala kontor över hela Sverige i kombination med centrala stödfunktioner finns vi alltid här för dig och dina kunder. Som medarbetare hos oss får du ett varierande arbete och möjlighet att utvecklas. Här gör du skillnad - varje dag.

Övrig information
  • Anställningsform: visstid så länge assistansuppdraget varar
  • Omfattning: deltid, ca 70%
  • Arbetstid: dag och kväll
  • Tillträde: snarast enligt överenskommelse.

Vitillämpar individuell lönesättning och har kollektivavtal. Intervjuer sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag. Stor vikt kommer att läggas vid personlig lämplighet.

Sista ansökningsdag 2024-06-30

Vid frågor om tjänsten, är du varmt välkommen att kontakta:

Dardan Bllacak, verksamhetschef, 010-1303973 .

Varmt välkommen med din ansökan!

Ansök

Vill du att vi kopplar ihop dig med potentiella arbetsgivare?

Ansök nu

Rekommenderade jobb i Arvika

Populära jobb i Arvika