Publicerad: 2024-06-18

Sales Manager till Jack&Jones Borlänge

Anställning

Heltid

Lönetyp

Fast månads- vecko- eller timlön

JACK & JONES är en del av modekoncernen BESTSELLER och ett av Europas ledande klädmärken vars mål är att göra det enkelt för den modemedvetne mannen att skapa sin egen personliga stil.

Som Sales Manager/butikschef ansvarar du för att maximera försäljningen och lönsamheten i butiken. Du ska sätta och följa upp försäljningsmål, säkerställa att kampanjer och aktiviteter genomförs enligt marknadsplan samt följa upp resultaten. För att trivas och lyckas som Sales Manager/butikschef hos JACK & JONES tror vi att du är en initiativrik och inspirerande person med mycket energi och engagemang. Butikens framgång bygger på din förmåga att coacha ditt team att uppnå sin fulla potential och att våra besökare alltid möts av tillgängliga och kunniga säljare – som trivs och vill stanna hos oss.

Ansvarsområden:

  • Helhetsansvar för driften av butiken
  • Utveckling av medarbetare
  • Rekrytering
  • Kampanjplanering och uppföljning


Vem är du?

Vi söker dig som fyllt 18 år och som känner igen dig i ovanstående roll. Vi ser gärna att du har erfarenhet av butiksdrift i en ledarroll, gärna från en modebutik. Du sporras av nya dagliga utmaningar, eget ansvar och drivs av att analysera och överträffa resultat.

Vidare ser vi att du:

  • Är driven och en engagerad ledare som brinner för försäljning
  • Tycker om att utveckla andra
  • Drivs av att sätta mål och överträffa dem

Vad erbjuder vi?

Du erbjuds en utvecklande, spännande och meriterande tjänst i ett expansivt bolag med internationella jobb möjligheter. Ett bolag med etablerade varumärken, starka produkter och inspirerande internutbildningar.

Anställningsform

Tjänsten är ett vikariat på 100% (40 timmar/vecka) med start i augusti 2024 tom augusti 2025.

Ansökan

Låter detta intressant? Skicka då in CV och personligt brev via ansökningsknappen "Ansök här". Vi kommer att börja med rekryteringen omgående så skicka in din ansökan så snart som möjligt men som senast 2024-07-09.

Vänligen notera att vi tyvärr inte har möjlighet att ta emot ansökningar via mail/post. Urval och intervjuer sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag.

Vi ser framemot att höra från dig!

Ansök

Vill du att vi kopplar ihop dig med potentiella arbetsgivare?

Ansök nu

Rekommenderade jobb i Borlänge

Populära jobb i Borlänge