Publicerad: 2024-06-18

Logotyp

Transportadministratör

Adress

Ludvika

Anställning

Heltid

Lönetyp

Fast månads- vecko- eller timlön

Arbetsbeskrivning

Vi söker en driven och noggrann Transport och Logistikmedarbetare för ett konsultuppdrag i Ludvika. Som transport och logistikmedarbetare kommer du att spela en nyckelroll i att säkerställa smidiga och effektiva transporter, samt hantera all nödvändig dokumentation för kunder, speditörer och tullmyndigheter.

Som konsult hos Randstad är du anställd hos oss och jobbar ute hos någon av våra kunder. Du har samma fördelar hos Randstad som hos andra arbetsgivare med kollektivavtal och förmåner som friskvårdsbidrag, företagshälsovård, försäkringar och rabatt på träningskort. Utöver det erbjuds du även en mängd karriärmöjligheter, får möta olika företagskulturer och erfarenhet från olika branscher vilket gör att du utvecklar din kompetens och får ett välfyllt CV. Tjänsten kan innebära många kontakter och då är det viktigt med god samarbets- och kommunikationsförmåga. Som person ser vi att du är drivande och van att arbeta självständigt. Söker du en arbetsgivare som erbjuder varierande uppdrag och nya kontaktnät kommer du att trivas hos oss.

Du ansöker på www.randstad.se, innan 2024-08-11. Tjänsten kan komma att tillsättas före sista ansökningsdagen. Har du frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta johanna.rodell@randstad.se.

För oss är det viktigt att all kompetens på arbetsmarknaden tillvaratas. Vi välkomnar alla sökande och eftersträvar mångfald.Ansvarsområden

 • Arbeta nära kunder och interna intressenter för att säkerställa att transporter bokas i rätt tid.
 • Säkerställa att alla relevanta dokument för transporter, inklusive tulldokument, är korrekt ifyllda och distribuerade.
 • Hantera och övervaka utgående logistik för att säkerställa att alla leveranser sker enligt plan.
 • Arbeta tillsammans med speditörer för att optimera transportlösningar.
 • Hantera och lösa eventuella logistiska problem som kan uppstå under transportens gång.


Kvalifikationer

 • Tidigare erfarenhet inom transport och logistik.
 • Utbildning inom transport och logistik är meriterande.
 • Mycket god vana av att arbeta i Microsoft Office.
 • Erfarenhet av att arbeta i SAP är meriterande.
 • Förmåga att arbeta självständigt och fatta snabba beslut vid behov.
 • Måste kunna kommunicera obehindrat på svenska och engelska, både i tal och skrift.
 • Stark kommunikativ förmåga och vana att arbeta med både interna och externa parter.


Om företaget


Randstad

På Randstad vet vi att alla människor har en plats på arbetsmarknaden. Med verksamhet över hela landet och inom alla kompetensområden hjälper vi människor att hitta ett jobb som känns bra, och där de får möjlighet att växa, utvecklas och uppnå sin fulla potential.

Med närmare 600 000 anställda i 38 länder är Randstad världsledande inom HR-tjänster, med målsättningen att bli världens främsta och mest uppskattade partner på arbetsmarknaden. Genom att kombinera vår passion för människor med kraften i dagens teknologi hjälper vi människor och företag att uppnå deras fulla potential. Vi kallar det Human Forward.
Ansök

Vill du att vi kopplar ihop dig med potentiella arbetsgivare?

Ansök nu

Rekommenderade jobb i Ludvika

Populära jobb i Ludvika