Publicerad: 2024-06-21

Logotyp

Spontanansökan deltidsjobb

Anställning

Deltid

Lönetyp

Fast månads- vecko- eller timlön

Är du student eller har en annan sysselsättning på minst 50 % och vill ha ett deltidsarbete under hösten?
Då har du möjlighet att nu skicka in en spontanansökan till oss så matchar vi ihop det med våra behov och möjligheter.

OM TJÄNSTEN
Vi söker kontinuerligt efter ambitiösa kandidater som vill ha ett meriterande deltidsjobb därför öppnar vi nu upp för nya spontanansökningar för kommande behov till hösten. Vi kommer kontinuerligt under sommaren stämma av ansökningar med våra kunders behov och kommer återkoppla till dig om vi hittar ett passande uppdrag som matchar dina erfarenheter och önskemål.

Hur gör jag för att skicka en spontan ansökan? Klicka på Ansök för att komma till ansökningsformuläret, därefter skapar du ett konto för att sedan fylla i din profil med information från ditt CV. Där har du även möjlighet att bifoga fler valfria filer och dokument. Du kan när som helst uppdatera din spontanansökan genom att logga in i din profil. Våra kunder efterfrågar varierande erfarenhet och specialisering, därav är det av stor vikt att du är tydlig kring dina tidigare erfarenheter, kompetenser och ambitioner i ditt CV och eventuellt telefon avstämning.

Som konsult hos oss på Academic work får du möjlighet att bygga på din kompetens, knyta nya kontakter och skaffa värdefull erfarenhet vid sidan av studierna. Med flexibla arbetstider ges du möjligheten att kombinera jobb med studier får du möjligheten att ta det första steget mot en växande karriär. Här kan du läsa mer om vårt konsulterbjudande.

VI SÖKER DIG SOM
- Studerar på eftergymnasial nivå med minst 1,5 år kvar eller har annan sysselsättning på minst 50 %
- Finns tillgänglig för jobb i Östergötland

Det är meriterande om du har
- Har erfarenhet av serviceyrken sedan innan
- Har B körkort
- Har truckkort

För att lyckas i rollen har du följande personliga egenskaper:
- Förändringsbenägen
- Stresstolerant
- Ansvarstagande

Vår rekryteringsprocess

Denna rekryteringsprocess hanteras av Academic Work och vår kunds önskemål är att alla frågor rörande tjänsten skickas till Academic Work.

Vi tillämpar löpande urval och kommer plocka ner annonsen när tillräckligt många kandidater har nått slutskedet i rekryteringsprocessen. Rekryteringsprocessen innehåller två urvalstest: ett personlighetstest och ett test i kognitiv förmåga. Testerna är ett verktyg för att kunna hitta den kandidat med högst potential för tjänsten samt främja jämlikhet, mångfald och en rättvis rekryteringsprocess.
Ansök

Vill du att vi kopplar ihop dig med potentiella arbetsgivare?

Ansök nu

Rekommenderade jobb i Linköping

Populära jobb i Linköping