Publicerad: 2024-06-21

Logotyp

Spontanansökan heltidsjobb inom administration, kundtjänst & lager

Anställning

Heltid

Lönetyp

Fast månads- vecko- eller timlön

Är du arbetssökande, sugen på att byta karriär eller bara att ett kliv i karriären kan du vara den vi söker. Skicka in din spontansökan idag så ska vi se hur vi kan hjälpa dig framåt.

OM TJÄNSTEN

Hur gör jag för att skicka en intresseanmälan? Klicka på Ansök för att komma till ansökningsformuläret, därefter skapar du ett konto för att sedan fylla i din profil med information från ditt CV. Där har du också möjlighet att bifoga fler valfria filer och dokument. Du kan när som helst uppdatera din spontanansökan genom att logga in i din profil. Våra kunder efterfrågar varierande erfarenhet och specialisering, därav är det av stor vikt att du är tydlig kring dina tidigare erfarenheter, kompetenser och ambitioner i ditt CV.

Vi stämmer kontinuerligt av inkomna spontanansökningar med organisationens behov och möjligheter, och återkommer till dig om vi hittar ett passande jobbförslag. Det viktiga är att du vill bygga vidare på din kompetens och skaffa mer erfarenhet hos någon av våra kunder.

Som konsult för Academic Work erbjuder vi stora möjligheter för dig att växa professionellt, bygga ditt nätverk och skapa värdefulla kontakter. Läs mer om vårt konsulterbjudande.

VI SÖKER DIG SOM
- Har minst en gymnasial utbildning
- Behärska svenska i tal och skrift då många av våra uppdrag kräver det
- Finns tillgänglig för jobb i Östergötland

Det är meriterande om du har


* Har tidigare erfarenhet av serviceyrken
* Har tidigare erfarenhet av administrativt arbete
* B körkort
* Truckkort


För att lyckas i rollen har du följande personliga egenskaper:
- Förändringsbenägen
- Stresstolerant
- Social
- Ansvarstagande

Vår rekryteringsprocess

Denna rekryteringsprocess hanteras av Academic Work och vår kunds önskemål är att alla frågor rörande tjänsten skickas till Academic Work.

Vi tillämpar löpande urval och kommer plocka ner annonsen när tillräckligt många kandidater har nått slutskedet i rekryteringsprocessen. Rekryteringsprocessen innehåller två urvalstest: ett personlighetstest och ett test i kognitiv förmåga. Testerna är ett verktyg för att kunna hitta den kandidat med högst potential för tjänsten samt främja jämlikhet, mångfald och en rättvis rekryteringsprocess.
Ansök

Vill du att vi kopplar ihop dig med potentiella arbetsgivare?

Ansök nu

Rekommenderade jobb i Linköping

Populära jobb i Linköping