Publicerad: 2024-06-21

Logotyp

Teknisk ingenjör - försvarsteknik

Anställning

Heltid

Lönetyp

Fast månads- vecko- eller timlön

Företagsbeskrivning


AFRY är ett ledande europeiskt företag med global räckvidd inom teknik, design och rådgivning. Vi accelererar omställningen mot ett hållbart samhälle.

Vi är 19 000 hängivna experter inom infrastruktur, industri, energi och digitalisering, som skapar hållbara lösningar för kommande generationer.Jobbeskrivning


Nu söker vi dig som stimuleras av variation i vardagen och som vill göra skillnad och bidra till ett mer robust och säkert samhälle tillsammans med oss!

Som konsult inom AFRY får du kombinera din försvarstekniska bakgrund med en tekniknära roll.

Vi söker dig som vill jobba inom ett eller flera kompetensområden:

  • Försvarsteknik (markarenan, marina system, flyg och ledningssystem)
  • Systems Engineering (systemarbete och ett helhetsperspektiv i att arbeta med tekniska system under hela eller delar av dess livscykel)
  • ILS - Integrerad logistiksupport
  • Försvarslogistik och teknisk tjänst
  • Systemsäkerhet och funktionssäkerhet
  • Systemintegration
  • IT-säkerhet och Cybersäkerhet


Du kan antingen verka som teknisk specialist, generalist eller projektledare inom något av beskrivna kompetensområden.Kravspecifikation


Vi söker dig med engagemang och drivet att lyckas! Erfarenhet som konsult är meriterande, men din inställning är avgörande. För att lyckas som konsult hos oss behöver du ha god initiativförmåga, samarbetsförmåga och vara bra på att kommunicera och ta ansvar för de utmaningar du ställs inför.

Vi vill att du är lägst högskoleingenjör och har som lägst flera års yrkeserfarenhet från en tekniknära roll från försvar, försvarsindustrin eller närliggande områden. Du har god förståelse för systemens livscykelprocess. Då många av våra kunder är försvarsindustri och myndigheter bör du kunna uttrycka dig väl både på svenska och engelska.

Beroende på uppdrag så utförs arbetet antingen från kontoret eller hos kund. Tjänsteresor kan förekomma.

Vi söker främst till våra kontor i Solna/Stockholm, Uppsala, Enköping, Göteborg och Skövde.

Denna anställning kan innebära placering i säkerhetsklass. Säkerhetsprövning med registerkontroll kommer att genomföras inför säkerhetsklassat uppdrag.Ytterligare information


AFRY präglas av en känsla av samhörighet och en familjär stämning. Här är inte bara jobbet utan också livet utanför viktigt och därför är begreppet ”work life balance” något vi verkligen lever efter. Vi tror att du som söker till oss är en lagspelare som vill dela med dig av dina kunskaper och som inte tvekar inför nya utmaningar.


AFRY är rankat som en av Sveriges mest populära arbetsgivare bland ingenjörer. Hos oss är du med och utvecklar innovativa och hållbara lösningar inom infrastruktur, energi och industri. Just nu söker vi marknadens vassaste medarbetare som tillsammans med oss vill skapa framtidens robusta samhälle. Vi hoppas också att du kommer lära dig lika mycket av oss som vi kommer göra av dig.

Sista ansökningsdag är 30 augusti. Urval och intervjuer påbörjas under augusti månad.

Kontaktuppgifter för frågor:

Jan-Olov Ohlsson, Sektionschef, System Integration Defence

jan-olov.ohlsson@afry.com

Ellinor Danielsson, Rekryteringspartner

ellinor.danielsson@afry.com

Vi kan tyvärr inte ta emot ansökningar via e-post, sök via länken.

På AFRY driver vi förändring i allt vi gör. Vi anser att förändring sker när modiga idéer möts, när vi samarbetar, skapar innovation och omfamnar kreativa lösningar, det är så vi skapar framtiden. Vi söker konstant kvalificerade kandidater som vill ansluta sig till våra inkluderande team runt om i världen. Bli en del av oss och påskynda den gröna omställningen


Ansök

Vill du att vi kopplar ihop dig med potentiella arbetsgivare?

Ansök nu

Rekommenderade jobb i Enköping

Populära jobb i Enköping