Publicerad: 2024-09-12

Logotyp

Säljare

Adress

Solna

Anställning

Heltid

Lönetyp

Fast månads- vecko- eller timlön

Arbetsbeskrivning

Är du redo att ta ditt första steg in i försäljningens värld? Vi söker entusiastiska och målmedvetna praktikanter som vill utveckla sina försäljningsfärdigheter i en inspirerande och dynamisk arbetsmiljö. Gör dig redo för en spännande och lärorik resa med oss!

Som praktikant inom försäljning hos Randstad får du en unik möjlighet att fördjupa dig i alla delar av säljprocessen och finslipa dina färdigheter. Du kommer att arbeta nära vårt erfarna säljteam och aktivt bidra i varje steg av försäljningsarbetet. Praktiken ger dig chansen att bygga upp värdefulla kunskaper och erfarenheter inom försäljning av rekryterings- och bemanningstjänster – en ovärderlig tillgång för din framtida karriär.


Ansvarsområden

Som praktikant i vårt säljteam kommer du att ha en varierande roll där dina arbetsuppgifter inkluderar:


  • Prospektering och bokning av möten via telefon och mejl.
  • Identifiering av nya affärsmöjligheter och analys av arbetsmarknaden.
  • Deltagande i olika försäljningsaktiviteter och kampanjer.

Du kommer även att följa med kollegor på möten med potentiella kunder, vilket ger dig insikt i affärsvärlden och lär dig att förstå kundernas behov för att kunna erbjuda skräddarsydda lösningar. Dessutom får du möjligheten att delta i olika projekt med fokus på försäljning och marknadsföring.


För att påbörja ansökningsprocessen och ta det första steget mot att bli en stjärnsäljare, följ dessa enkla steg:


1. Känn dig redo att bidra! Fundera på hur du kan använda dina erfarenheter och färdigheter för att göra skillnad i vårt team. Vi söker efter riktigt hungriga och drivna individer som är redo att ge sitt allra bäst

2. Följ länken: Klicka på den här länken som leder till vår hemsida. 

3. Ansök via hemsidan: Fyll i alla nödvändiga uppgifter och skicka in din ansökan. Vi ser fram emot att få veta mer om dig och hur du kan bidra till vår framgång. Alla som söker kommer att få återkoppling men det är ett begränsat antal platser så se till att motivera väl varför just DU ska få komma på intervju och få chansen att bidra till en grym försäljning hos oss på Randstad! 



Kvalifikationer

Vi söker dig som är engagerad, målinriktad och har ett starkt intresse för försäljning. Du studerar förmodligen ekonomi, försäljning eller ett närliggande ämne. Vi värdesätter goda kommunikationsförmågor, en positiv attityd och en vilja att anta nya utmaningar samt att prova nya idéer. Du trivs i en miljö där du utvecklas och växa i din roll.



Om företaget


Randstad

På Randstad vet vi att alla människor har en plats på arbetsmarknaden. Med verksamhet över hela landet och inom alla kompetensområden hjälper vi människor att hitta ett jobb som känns bra, och där de får möjlighet att växa, utvecklas och uppnå sin fulla potential.

Med närmare 600 000 anställda i 38 länder är Randstad världsledande inom HR-tjänster, med målsättningen att bli världens främsta och mest uppskattade partner på arbetsmarknaden. Genom att kombinera vår passion för människor med kraften i dagens teknologi hjälper vi människor och företag att uppnå deras fulla potential. Vi kallar det Human Forward.
Ansök

Vill du att vi kopplar ihop dig med potentiella arbetsgivare?

Ansök nu

Rekommenderade jobb i Solna

Populära jobb i Solna