Publicerad: 2024-12-03
Liseberg Grand Curiosa Hotel söker Souschef till Saluhallen
Liseberg är en av Nordens ledande turistattraktioner med 3,4 miljoner gäster årligen. Verksamheten består av nöjespark, restauranger, teatrar och boende, och sysselsätter omkring 530 årsanställda och knappt 3000 säsongsanställda. Liseberg omsätter årligen ca 1,4 miljard kronor och ingår i koncernen Stadshus AB som är helägt av Göteborgs Stad.
Liseberg Grand Curiosa Hotel är en del av en helt ny plattform för våra gäster, varumärket Liseberg och för nya besöksanledningar till staden Göteborg. Nu söker vi dig som vill bidra till att forma gästernas hotellupplevelse!
Inom Food & Beverage (F&B) på Liseberg Grand Curiosa Hotel finns ett antal restauranger med olika karaktär och koncept. Här finns vår vackra Saluhall, där frukost och mat från alla världens hörn serveras. Café Agnes samt Bar Compagniet kompletterar restaurangfamiljen på lobbyplan. Pastry-teamet skapar magiska bakverk och söta frestelser, och på åttonde våningen erbjuds fantastisk utsikt och smakrik matkonst på Mei Rose i nära anslutning till vår härliga Rooftop Bar.
Till vår restaurang Saluhallen behöver vi nu en souschef till vårt köksteam.
Vi söker dig som brinner för service, längtar efter nya utmaningar och är beredd att hugga i - är du den vi söker?
Arbetsuppgifter
Souschefens främsta uppgift är att fungera som Head Chefs högra hand. Vid Head Chefs frånvaro planerar, leder och fördelar souschefen arbetet i köket. Du är väl insatt i gällande inköpsrutiner, är delaktig i rekrytering samt har en viktig roll i kökets utvecklingsarbete.
Ditt arbete är driftsorienterat vilket kräver att du har stor passion för mat och är nyskapande och kreativ utan att tumma på våra höga kvalitetskrav. Du bidrar aktivt till en öppen och trivsam arbetsmiljö. Som en del av kökets arbetsledning förväntar vi oss att du tar ett stort personligt ansvar gentemot dina kollegor genom att föredömligt efterleva gällande branschregler, vara en god arbetsledare och kollega samt inspirera till kompetenshöjning. Du kommer att arbetsleda både van restaurangpersonal och nyutbildade medarbetare, ja, även oerfarna kollegor. Ditt uppdrag blir därför att coacha och vägleda varje medarbetare så att hen kan växa, trivas och utvecklas.
Vem är du?
Vi söker dig som har relevant restaurangutbildning och dokumenterad erfarenhet från restaurangkök, alternativt annan relevant erfarenhet. Det är meriterande med erfarenhet från arbetsledande befattning inom kök gällande såväl driftsansvar och råvarubeställning som menyplanering. Tempot är högt, och du bör vara beredd att hantera stora volymer gäster och beställningar.
Med ditt intresse och kompetens ser vi, utöver att bibehålla vår kvalitet och nöjda gäster, att du blir en naturlig och viktig del i att utveckla och driva våra koncept och medarbetare framåt. Du arbetar ansvarsfullt och med som mål att leverera en högklassig matlagning samt har god kännedom om livsmedelslagen och hantering av råvaror. Gentemot dina kollegor är du en tålmodig och motiverande arbetsledare som med hjärta och klokhet finns tillhands som förebild och inspiratör.
Restaurang Saluhallen
På Liseberg Grand Curiosa Hotel har vi ett varierat och spännande utbud i matväg, och våra restauranger ska erbjuda något för alla behov och smaker. I Saluhallen står läckra maträtter från när och fjärran uppdukade sida vid sida- här landar hela världen på din tallrik! Saluhallen har möjlighet att ta emot över 500 gäster, där både stora och små hittar sina favoriter. Dessutom ansvarar köksteamet för matutbudet i baren Compagniet, Café Agnes samt hotellets personalkök. Sist men inte minst ser Saluhallsköket till att även våra konferens- och eventgäster blir mätta och belåtna. Allt som allt står verksamheten för variation och bredd, vilket ställer krav på såväl kökets arbetsledning som medarbetare!
Personliga egenskaper
För att trivas hos oss brukar personliga egenskaper som att vara prestigelös, positiv och nyfiken på människor vara till god hjälp. Samarbetsförmåga, struktur, kreativitet och god kommunikationsförmåga är andra faktorer som brukar leda till framgång i vår företagskultur. Om du känner arbetsglädje och stolthet efter en intensiv och varierande arbetsdag- ja då tror vi att du kommer älska att jobba som souschef på Liseberg Grand Curiosa Hotel!
Villkor
Tjänsten är en tillsvidareanställning på heltid med tillsättning enligt överenskommelse. Arbetstiden påverkas av verksamhetens behov vilket betyder att du kommer arbeta både dagtid, kvällar och helger. Tjänsten ligger under HRF:s avtalsområde.
Vi ser gärna sökanden med olika bakgrund och erfarenheter då vi strävar mot en bred representation i organisationen.
Du är varmt välkommen att höra av dig om du har frågor om tjänsten till Head Chef Saluhallen Hyam Yanni på telefon 031-766 74 19 eller 0727-290511.
Vi rekryterar löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag. Vi tar därför tacksamt emot din ansökan så snart som möjligt, senast den 15 januari. Välkommen att söka!
Liseberg Grand Curiosa Hotel är en del av en helt ny plattform för våra gäster, varumärket Liseberg och för nya besöksanledningar till staden Göteborg. Nu söker vi dig som vill bidra till att forma gästernas hotellupplevelse!
Inom Food & Beverage (F&B) på Liseberg Grand Curiosa Hotel finns ett antal restauranger med olika karaktär och koncept. Här finns vår vackra Saluhall, där frukost och mat från alla världens hörn serveras. Café Agnes samt Bar Compagniet kompletterar restaurangfamiljen på lobbyplan. Pastry-teamet skapar magiska bakverk och söta frestelser, och på åttonde våningen erbjuds fantastisk utsikt och smakrik matkonst på Mei Rose i nära anslutning till vår härliga Rooftop Bar.
Till vår restaurang Saluhallen behöver vi nu en souschef till vårt köksteam.
Vi söker dig som brinner för service, längtar efter nya utmaningar och är beredd att hugga i - är du den vi söker?
Arbetsuppgifter
Souschefens främsta uppgift är att fungera som Head Chefs högra hand. Vid Head Chefs frånvaro planerar, leder och fördelar souschefen arbetet i köket. Du är väl insatt i gällande inköpsrutiner, är delaktig i rekrytering samt har en viktig roll i kökets utvecklingsarbete.
Ditt arbete är driftsorienterat vilket kräver att du har stor passion för mat och är nyskapande och kreativ utan att tumma på våra höga kvalitetskrav. Du bidrar aktivt till en öppen och trivsam arbetsmiljö. Som en del av kökets arbetsledning förväntar vi oss att du tar ett stort personligt ansvar gentemot dina kollegor genom att föredömligt efterleva gällande branschregler, vara en god arbetsledare och kollega samt inspirera till kompetenshöjning. Du kommer att arbetsleda både van restaurangpersonal och nyutbildade medarbetare, ja, även oerfarna kollegor. Ditt uppdrag blir därför att coacha och vägleda varje medarbetare så att hen kan växa, trivas och utvecklas.
Vem är du?
Vi söker dig som har relevant restaurangutbildning och dokumenterad erfarenhet från restaurangkök, alternativt annan relevant erfarenhet. Det är meriterande med erfarenhet från arbetsledande befattning inom kök gällande såväl driftsansvar och råvarubeställning som menyplanering. Tempot är högt, och du bör vara beredd att hantera stora volymer gäster och beställningar.
Med ditt intresse och kompetens ser vi, utöver att bibehålla vår kvalitet och nöjda gäster, att du blir en naturlig och viktig del i att utveckla och driva våra koncept och medarbetare framåt. Du arbetar ansvarsfullt och med som mål att leverera en högklassig matlagning samt har god kännedom om livsmedelslagen och hantering av råvaror. Gentemot dina kollegor är du en tålmodig och motiverande arbetsledare som med hjärta och klokhet finns tillhands som förebild och inspiratör.
Restaurang Saluhallen
På Liseberg Grand Curiosa Hotel har vi ett varierat och spännande utbud i matväg, och våra restauranger ska erbjuda något för alla behov och smaker. I Saluhallen står läckra maträtter från när och fjärran uppdukade sida vid sida- här landar hela världen på din tallrik! Saluhallen har möjlighet att ta emot över 500 gäster, där både stora och små hittar sina favoriter. Dessutom ansvarar köksteamet för matutbudet i baren Compagniet, Café Agnes samt hotellets personalkök. Sist men inte minst ser Saluhallsköket till att även våra konferens- och eventgäster blir mätta och belåtna. Allt som allt står verksamheten för variation och bredd, vilket ställer krav på såväl kökets arbetsledning som medarbetare!
Personliga egenskaper
För att trivas hos oss brukar personliga egenskaper som att vara prestigelös, positiv och nyfiken på människor vara till god hjälp. Samarbetsförmåga, struktur, kreativitet och god kommunikationsförmåga är andra faktorer som brukar leda till framgång i vår företagskultur. Om du känner arbetsglädje och stolthet efter en intensiv och varierande arbetsdag- ja då tror vi att du kommer älska att jobba som souschef på Liseberg Grand Curiosa Hotel!
Villkor
Tjänsten är en tillsvidareanställning på heltid med tillsättning enligt överenskommelse. Arbetstiden påverkas av verksamhetens behov vilket betyder att du kommer arbeta både dagtid, kvällar och helger. Tjänsten ligger under HRF:s avtalsområde.
Vi ser gärna sökanden med olika bakgrund och erfarenheter då vi strävar mot en bred representation i organisationen.
Du är varmt välkommen att höra av dig om du har frågor om tjänsten till Head Chef Saluhallen Hyam Yanni på telefon 031-766 74 19 eller 0727-290511.
Vi rekryterar löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag. Vi tar därför tacksamt emot din ansökan så snart som möjligt, senast den 15 januari. Välkommen att söka!