Publicerad: 2024-05-16

Logotyp

Medicinsk sekreterare till ögonmottagningen i Växjö

Adress

Växjö

Anställning

Heltid

Lönetyp

Fast månads- vecko- eller timlön

I Region Kronoberg kan du trivas, växa och påverka. Tillsammans arbetar vi för att nå visionen "Ett gott liv i ett livskraftigt län".

Välkommen till ögonkliniken, vi är cirka 70 medarbetare och bedriver verksamhet i Växjö och Ljungby. Vi är framförallt en öppenvårdsklinik och vår verksamhet består av många olika sorters besök. Vi har optiker, ortoptister, ögonsjuksköterskor, undersköterskor som bedriver egna mottagningar utöver läkarmottagningar, injektionsbehandlingar och olika sorters operationer.

Vi har cirka 40 000 besök om året vilket ställer höga krav på våra processer och vi arbetar kontinuerligt med att utveckla dessa.
Som medicinsk sekreterare på ögonkliniken ansvarar du för att administrationen kring det dagliga patientflödet fungerar.

Gillar du varierande arbetsuppgifter, tvära kast, verksamhetsutveckling och att utvecklas i din yrkesroll samt har ett stort engagemang för din arbetsplats och vill arbeta på en klinik som tillämpar rätt använd kompetens?

Då är vi arbetsplatsen för dig!

ARBETSUPPGIFTER
Som medicinsk sekreterare på ögonkliniken ansvarar du för diktatlista, egna tidböcker, bemannar Tele Q och även reception vid behov. Utöver dessa ansvarsområden finns även flera andra administrativa uppgifter som utförs av medicinska sekreterare och du kommer även att ingå i team tillsammans med vårdpersonal.

Möjlighet till distansarbete samt önskearbetstider finns.
Oavsett om du är ny i yrket, aldrig har skrivit ögondiktat, eller har lång erfarenhet som medicinsk sekreterare kommer du att få en individuell introduktion som anpassas efter din erfarenhet och kunskap.

Kollegorna utgör en trygg gemenskap som finns där för att svara på dina frågor och stötta dig i din utveckling.

På ögonkliniken är vi ett härligt gäng i olika åldrar där alla är lika viktiga! När vi ställer upp för varandra och hjälps åt blir det som allra bäst både för oss och våra patienter.

KVALIFIKATIONER
Vi söker dig som är utbildad medicinsk sekreterare/vårdadministratör, gärna med erfarenhet av journalsystemet Cambio Cosmic. Har du erfarenhet av arbete med GDPR eller Platina är det meriterande.

Vi har ett roterande arbetssätt, vilket förutsätter att du är flexibel, kan arbeta både självständigt och i team samt har god samarbetsförmåga.

Du är ansvarstagande och uppskattar varierande arbetsuppgifter. Vi ser också att du är positivt inställd till förändrings- och utvecklingsarbete.

Du har goda kunskaper i svenska språket samt medicinsk terminologi och har god förmåga att uttrycka dig såväl skriftligt som muntligt.

Du gillar och har fallenhet för att kunna hantera många arbetsuppgifter samtidigt och du har även förmåga att planera och prioritera och hitta lösningar i vardagen. Erfarenhet av liknande arbete är meriterande.

ÖVRIGT
Vi tillämpar löpande rekrytering.

Frågor om hur du ansöker och lägger in ditt CV ställer du direkt till Visma Recruit 0771-693 693.

Frågor om specifika jobb besvaras av den rekryterare eller kontaktperson som anges i annonsen. För att skicka in din ansökan, klicka på ansökningslänken i annonsen.

Informationen du anger kan komma att lämnas ut avseende regler för allmän handling enligt offentlighetsprincipen och dina uppgifter behandlas enligt Dataskyddsförordningen (GDPR).

Kontakta ansvarig rekryterare hos Region Kronoberg vid skyddad identitet för vidare information om hur du ansöker och hantering av dina personuppgifter.

Vi undanber oss vänligt men bestämt erbjudanden om annonserings- och rekryteringstjänster i samband med den här annonsen.
Ansök

Vill du att vi kopplar ihop dig med potentiella arbetsgivare?

Ansök nu

Rekommenderade jobb i Växjö

Populära jobb i Växjö