Din nästa medarbetare finns här

Utnyttja vår breda talangpool för blixtsnabba rekryteringar

Kom igång

Vi har gjort det förr

Med snart 10 års erfarenhet av att matcha människor med jobb har vi snappat upp vilka utmaningar arbetsgivare står inför. Rekryteringsprocessen blir ofta utdragen och kostsam, tid läggs åt att läsa igenom hundratals CV:n och personliga brev och ändå träffar man ofta inte rätt.

Vi skapade Kango med arbetsgivaren i åtanke. Hos oss får du en sömlös upplevelse med relevanta kandidater och snabba processer. Fokusera er tid och energi på att leverera värde till era kunder - lämna rekryteringsprocessen åt oss!

Experter på enklare jobb - oavsett bransch

Vi är särskilt erfarna av att fylla enklare positioner med kort varsel. Bland våra samarbetspartners hittar man företag inom äldreomsorg, lager, restaurang och lokalvård. Vad du än letar efter bistår vi dig med noggrant utvalda kandidater.

Vårt eget register, vår egen talangpool

Ett erkänt varumärke och goda resultat innebär att många söker sig till oss för att få hjälp att hitta jobb. I dagsläget har vi en rik kunskapsbank vid fingerspetsarna, redo att nyttjas till din fördel.

Med hjälp av smarta verktyg dyker vi ner i vår talangpool och plockar fram rätt person för jobbet, utifrån dina unika behov och kriterier.

Hitta din nästa medarbetare

Skriv in dina uppgifter så hör vi av oss!