Om oss

Vi gör rekryteringen enkel

Kango är sprunget ur mer än 10 års erfarenhet av att matcha arbetssökare med arbetsgivare. Våra rötter hittar du i omställningsföretaget Curonova, ett bolag som framgångsrikt introducerat moderna digitala verktyg i en föråldrad bransch.

Med Kango vill vi nå ut till de arbetssökare och arbetsgivare som inte ryms under Arbetsförmedlingens program. Vi är övertygade om att de erfarenheter och verktyg vi fått med oss från vår tid i branschen kan och bör gynna arbetsmarknaden i stort.

För oss är framgång inte bara att fylla en position. Det handlar om att matcha rätt talang med rätt roll för att skapa verklig affärsmässig framgång. Vår resultatinriktade ansats garanterar att våra rekryteringar inte bara passar in utan också bidrar aktivt till organisationens utveckling.

 

Hur fungerar det?

Förutom en öppen och kostnadsfri jobbsökningstjänst kommer Kango erbjuda jobbsökare den unika möjligheten att utnyttja maskininlärning för att matchas med potentiella arbetsgivare. Vi skapar en standardiserad profil baserat på jobbsökarens ansökningshandlingar som innehåller all nödvändig information för att kunna gå vidare i en rekryteringsprocess. Som samarbetspartner till oss får du fri tillgång till dessa framsorterade talanger.

Processen kommer att möjliggöra en blixtsnabb och träffsäker jobbförmedling, utan någon som helst handpåläggning. Snabbare för arbetssökaren, billigare för arbetsgivaren.

 

Vill du ha hjälp att hitta din nästa medarbetare?

Vi inser att varje företag är unikt, och därför är också varje rekryteringsbehov unikt. Vi identifierar snabbt de bästa kandidaterna för att möta dina specifika behov och förväntningar.

Att välja Kango som din rekryteringspartner innebär att du får mer än en tjänstleverantör. Du får en långsiktig samarbetspartner engagerad i att stödja och forma din organisations framgång.

 

Ta hjälp av oss idag