Publicerad: 2024-05-08

Logotyp

Gruppchef, mekanikkonstruktion

Anställning

Heltid

Lönetyp

Fast månads- vecko- eller timlön

PåPrevas tror vi påatt teknik gör världen bättre, och för att lyckas göra den bättre, behöver vi personer som dig. Vi kommer att ge dig ansvar ochhar full tilltro till attdu som expert inom området har de bästa lösningarna. Vi har nämligen en stark tro påmänniskan ochärövertygade om att din utvecklingär vår utveckling. Vi vet ocksåattvår gemensamma kompetens blir starkare när vi hjälper varandra och bryr oss. Därför bygger vår kultur påjust det, att finnas där för varandra och ha kul längs vägen.

Hello Opportunity!Prevas Mälardalen består i dag avdrygt 200 medarbetare vilket gör oss till regionens ledande leverantör av teknikkonsulter. Vi är glada över att kunna erbjuda våra medarbetare många utvecklingsmöjligheter, och våra kunder tillgång till fler spetsiga erbjudanden och lösningar. Vi söker nu dig som vill jobba tillsammans med oss och utveckla Prevas till den bästa arbetsplatsen för ingenjörer i Mälardalen.Affärsområdet Research & Development består av en affärsområdeschef och tre gruppledare. Vi har nära samarbete och stöttar varandra i våra roller. Vi jobbar främst mot industrin i Mälardalen men vill gärna jobba mer med teknikföretag utanför industrin.Läs gärna mer om vårt erbjudande inom mekanik >>

Hello You! Som gruppchef kommer du ansvara för att vi ska utvecklas och växa inom ingenjörs-området mekanik. Du kommer få flera spännande och roliga arbetsuppgifter, bland annat att utveckla och coacha medarbetare, driva tillväxt/rekrytera nya medarbetare och därmed se till att mekanikområdet växer. Du kommer också skapa nya affärer genom att bygga bra relationer och förståelse hos våra kunder och deras verksamhet.

Det är viktigt att du har förmågan att driva dig själv utifrån de förväntningar som vi tillsammans sätter upp. Mekanik är vårt största kompetensområde i Västerås och är fördelat över flera grupper/affärsområden. Det gör att en stor del av din roll handlar om att samarbeta med våra andra AO-områden.

Vi ser gärna att du har erfarenhet sedan tidigare i en grupp-/konsultchefsroll och har ett etablerat nätverk i regionen. Vi tror att du är tekniskt intresserad, har en teknisk vidareutbildning, samt pratar och skriver obehindrat på både svenska och engelska. Du behöver ha ett körkort och tillgång till bil.

Hello Team Player! För oss är gemenskap och delaktighet viktigt. Vialla bidrar med vår kunskap i en lärande miljö. Trivs du att arbeta i en familjär atmosfär där vägen från idé till handling är kort och möjligheten att göra skillnad är stor, så är Prevas något för dig. Vi erbjuder varierande uppdrag och projekt, trevliga kollegor, en inspirerande arbetsmiljö och individuella utvecklingsplaner. Vi strävar alltid efter att finna rätt upplägg som passar just dig för att få ihop livspusslet.

Hello Next Step! Du är varmt välkommen att kontakta Joakim Sverin , 070 – 530 55 44 om du vill veta mer om tjänsten eller helt enkelt bara vill ha en öppen dialog kring en gemensam framtid.

Lär känna oss bättre genom att följa oss på LinkedIn och Instagram.

Prevas värdegrundGemensamma kärnvärden är nyckeln till vår framgång. Även om du inte känner dig helt speglad i varje jobbkrav som listas i annonsen uppmuntrar vi dig ändå att kontakta oss! Forskning har visat att kvinnor och underrepresenterade grupper ofta bara ansöker när de känner sig 100% kvalificerade. Vi är engagerade i att skapa ett rättvist, inkluderande företag med mångfald, och vi uppmuntrar starkt sökande av alla kön, åldrar, etniciteter, kulturer, förmågor, sexuell läggning och livserfarenhet att ansöka.

På Prevas sammanfattar vi våra värden i akronymen BOAT – Business driven, Open minded, Active och Team player.

Ansök

Vill du att vi kopplar ihop dig med potentiella arbetsgivare?

Ansök nu

Rekommenderade jobb i Västerås

Populära jobb i Västerås