Publicerad: 2024-05-08

Logotyp

Sommarjobb som maskinförare!

Anställning

Heltid

Lönetyp

Fast månads- vecko- eller timlön

Om oss
Hej! Det är vi som är Clockwork. Vi har lång erfarenhet från rekrytering – och bemanningsbranschen och vi vet hur viktigt det är med lokal närvaro. Vårt varumärke kännetecknas av ett högt personligt engagemang på alla nivåer – i relationen med våra kunder, kandidater och i relationen med våra konsulter. Vi vill med hög kompetens, ett genuint engagemang och prestigelöst arbetssätt smitta vår omgivning med positiv energi och inspiration och upplevas som en mötesplats dit företag och människor vänder sig när de vill ta nästa steg i utvecklingen. Clockwork finns i över tjugo städer från Stockholm i söder till Luleå i norr. Läs gärna mer på www.clockworkpeople.se

Om företaget
Nu söker vi 2st maskinförare för sommarjobb i Hudiksvall perioden v.23 - 32. Har du erfarenhet av att köra hjullastare är det meriterande men inget krav.

Dina arbetsuppgifter
Avfallshantering av metall, papper, wellpapp, elektronik och plast. Arbetet sker till största delen med gafflar, skopa och grip på hjullastare. Dokumentation sker genom ipad i maskinerna.

Din profil
Vi ser att du har ett maskinintresse och kan arbeta på ett metodiskt och säkert sätt. Du förstår att säkerheten är högsta prio när man arbetar med eller utanför maskinerna. Då kommunikation sker genom headset mellan maskinerna på körplanen är det viktigt att du kan kommunicera och behärska svenska obehindrat.

Ansökan
Låter det intressant? Sök redan idag då urval sker löpande. Kontakta konsultchef Robert Embretsen vid eventuella frågor. robert.embretsen@clockwork.se eller 073-3512798 Du söker tjänsten via www.clockworkpersonal.se/lediga-jobb
Ansök

Vill du att vi kopplar ihop dig med potentiella arbetsgivare?

Ansök nu

Rekommenderade jobb i Hudiksvall

Populära jobb i Hudiksvall