Publicerad: 2024-05-08

Logotyp

C-chaufförer inom miljöarbete till vår kund i Stockholm

Adress

Stockholm

Anställning

Heltid

Lönetyp

Fast månads- vecko- eller timlön

Vår kund är världens tredje största återvinningsbolag och ser till att miljoner ton avfall blir ny råvara – varje år. De verkar i en bransch som verkligen har framtiden för sig och som är en nödvändighet om världen ska ha en ljusare framtid. Det är ett härligt team som utvecklar verksamheten i Sverige för att leverera branschens bästa service inom återvinning. Bli en del av ett bolag som varje dag arbetar för en ljusare framtid, för kommande generationer och vår planet.


Arbetsbeskrivning

Vi söker dig med C-körkort som vill vara en del av vårt viktiga arbete. Som miljöarbetare hämtar du återvinningsbart material från våra kunder. Arbetsuppgifterna är varierande och hos oss får du möjlighet att testa på olika områden.

  • Tjänsten innefattar:
  • Insamling av avfall med skåpbil och hantering av farligt avfall
  • Insamling och körning med baklastare
  • Hantering av fordonsdator och rapportering av avvikelser
  • Daglig kontroll av fordonet

Du får ett socialt jobb där du har mycket kontakt med våra kunder, och gör det där lilla extra för att kunden ska bli nöjd. Du kommer att ingå i ett fantastiskt team som består av 10 engagerade chaufförer. Du utgår från vår anläggning i Stockholm och rapporterar till transportledare. Arbetet utförs vardagar 07-16 och visst helgarbete kan förekomma.

Vi söker dig som har C-körkort, ADR och giltigt YKB. Skulle du ännu inte ha ADR-behörighet men är intresserad ser vi gärna att du söker tjänsten för att sedan utbildas i arbetet. Goda kunskaper i svenska språket i tal och skrift. Som person är du ansvarstagande, noggrann, duktig på att prioritera och kan fatta egna beslut i stressiga situationer. Du har daglig kontakt med kunder vilket ställer krav på dig att hålla hög servicenivå och punktlighet samt att hantera kunder på ett professionellt sätt. Stor vikt läggs vid personliga

Du ansöker på www.yourstaff.se. Vi arbetar löpande med intervjuer och urval, därför kan tjänsten komma att bli tillsatt innan slutdatum om vi matchat rätt kandidat. Med hänvisning till GDPR tar vi inte emot ansökningar eller CV via e-post. Välkommen med din ansökan redan idag!


Om Yourstaff

Yourstaff är ett kompetensföretag med en kärnverksamhet inom produktion, logistik och industri. Vi är specialister med 40 års samlad erfarenhet inom bemanning och rekrytering. Vår ambition är att vara den bästa arbetsgivaren på marknaden genom att vara en trygg rekryteringspartner som får företag och medarbetare att växa genom rätt matchning. Vår ambition är att vara den bästa arbetsgivaren på marknaden genom att ta tillvara på talanger och all kompetens på marknaden. På Yourstaff tror vi på mångfald, inkludering och välmående. Våra ledord är tillit, hjärta och långsiktighet som genomsyrar vår verksamhet. Yourstaff är din trygga rekryteringspartner som satsar på rätt matchning och ser medarbetare som hjärtat i verksamheten.

Ansök

Vill du att vi kopplar ihop dig med potentiella arbetsgivare?

Ansök nu

Rekommenderade jobb i Stockholm

Populära jobb i Stockholm