Publicerad: 2024-05-15

Logotyp

Verksamhetskonsult E-hälsa

Anställning

Heltid

Lönetyp

Fast månads- vecko- eller timlön

Cambio är en av Nordens ledande leverantörer inom e-hälsa med ett heltäckande erbjudande inom hälso- och sjukvård. Vi erbjuder innovativa digitala lösningarna som skapar värde för vårdgivaren och en bättre och säkrare upplevelse för patienten. Vi är en viktig pusselbit i svensk sjukvård och är stolta över det. Idag är vi runt 1000 anställda i flera länder. Vi skapar framtidens hälso- och sjukvårdslösningar idag, och vi vill bli fler.

Din roll och teamet

Är du redo att vara en del av något nyskapande? Motiveras du av att förbättra hälso- och sjukvården eller att skapa harmoni mellan människa och de digitala verktygen? Som Verksamhetskonsult ansluter du dig till Healthcare Consulting, en integrerad del av Cambios verksamhet. Du kommer att spela en avgörande roll i vår ständiga strävan att stötta våra klienter på bästa sätt. En av dina nyckeluppgifter är att översätta värdet av våra lösningar för sjukvårdens slutanvändare. Under vår nya kundgrupps implementering av vårt journalsystem COSMIC blir du en central figur.

För den här positionen söker vi dig med gedigen erfarenhet av vårdinformationssystem, inklusive införanden, support, utveckling och utbildning. Kunskap om andra systemlösningar inom sjukvården är också värdefullt.

Du kommer främst att arbeta på plats ute hos kund, ibland tillsammans med kundens systemförvaltning och ibland direkt tillsammans med slutanvändarna i verksamheten. Arbete sker även på distans så du behöver även kunna hantera kundkontakt och dina övriga arbetsuppgifter via digitala verktyg.

Du kommer exempelvis arbeta med:

 • Utveckling av våra kunders kompetens och förståelse för våra lösningar
 • Verksamhetsanalys,processförändringaroch kvalitetssäkring
 • Implementering, integrationer, konfigureringoch testning
 • Utbildningar och workshops

Gemensam nämnare för i princip alla uppdrag är att du agerar applikationsspecialist inom och runt COSMIC.

Du kommer att bli en del av en unikgrupp medarbetare med olika inriktning och bakgrund, där vi har gemensamt att vi tycker att mångfald berikar samt att vi har fantastiska kollegor. Dina kollegor är inte bara experter på våra lösningar utan även mästare i konsten att stötta varandra, dela kunskap, fokusera på rätt saker och samarbeta – samtidigt som de jobbar galant på egen hand när det krävs.

På Cambio uppmuntrar vi egna initiativ som bidrar till utveckling av företaget och oss själva. För oss är det viktigt att du får möjligheten till att växa, både personligt och karriärmässigt. Vår kultur beskrivs genom tre ord ’’Trust’’, ’’Care’’ och’’Together’’ som karaktäriserar allt vi gör på Cambio.

Om DigSom person är du flexibel, pragmatisk, prestigelös och framför allt självgående. Du arbetar gärna på egen hand, men är även en lagspelare av rang när så krävs. Vi ser att du har förmågan att omvandla verksamhetens behov till de möjligheter som finns i Cambios produkter och tjänster.

KravErfarenhet från att ha jobbat med systemstöd för följande verksamhetsområden:

 • Beställning och Svar (länk)
 • Förlossning/Obstetrik (länk) gärna med bakgrund som barnmorska
 • Operation (länk)
 • Vårdaministration/ekonomi (länk)
 • Ramverk/behörigheter
 • Mobilt arbetssätt

Erfarenhet av t.ex. införanden, förvaltning, konfiguration eller utbildning alternativt som slutanvändare inom Hälso- och sjukvård.

Vi är även mycket intresserade av dig som har bred erfarenhet av IT-nära förvaltning av COSMIC.

Möjlighet att resa i tjänsten när så krävs.

Kommunicerar obehindrat på svenska i tal och skrift. Cambios företagsspråk är engelska så du behöver kunna behärska engelska.

Meriterande:

 • Erfarenhet av COSMIC
 • Högskoleutbildning inom IT/vårdinriktning eller annan relevant utbildning.
 • Erfarenhet av projektledning
 • Erfarenhet av verksamhetsutveckling
 • Konsulterfarenhet

Placeringsort: Linköping, Stockholm, Kalmar eller distans

Majoriteten av din arbetstid som du inte är ute hos kund, kommer du arbeta från något av våra kontor. Det finns även möjlighet till att arbeta hemifrån via den hybrida arbetsmodell som Cambio tillämpar.

Omfattning: Heltid

Anställningsform: Tillsvidareanställning, 6 månaders provanställning

Urval sker löpande så varmt välkommen med din ansökan så snart som möjligt.

Vi ser fram emot din ansökan!

Läs mer om oss här!

Passar inte just den här tjänsten dig? Läs mer om våra andra tjänster på karriärsidan här!

Ansök

Vill du att vi kopplar ihop dig med potentiella arbetsgivare?

Ansök nu

Rekommenderade jobb i Linköping

Populära jobb i Linköping