Publicerad: 2024-05-15

Logotyp

Montör/tekniker

Anställning

Heltid

Lönetyp

Fast månads- vecko- eller timlön

På Abraflex arbetar ett tight gäng med att ta fram produkter till bland annat försvarsindustrin, livsmedelsindustri och vårdsektorn. I vår centralt belägna site i Linköping samarbetar vi för att få olika tekniker och funktioner att samspela och i slutändan bli ledande produkter av högsta kvalité. Nu söker vi ytterligare en montör som lockas av ”teknisk variation”, problemlösning och samarbete. Välkommen till oss på Abraflex!

Om företaget
Sedan tidigt 70-tal har vi på Abraflex utvecklat och tillverkat produktionsutrustning, ergonomiska arbetsplatser och utrustning för en bättre arbetsmiljö. Våra kunder är vana vid att ställa höga krav och att få sina förväntningar uppfyllda. Vi bygger allt från små montage- och arbetsstationer till plattformar i 60-metersklassen, och allt däremellan.
Den utrustning/leverans vi tillhandahåller är i grunden standardiserad, men ofta anpassar vi den efter kundens specifika behov.

Med våra produkter vänder vi oss till kräsna kunder inom tillverkning, reparation/underhåll, laboratorier och sjukhus. Vi utvecklar, tillverkar, monterar och dokumenterar våra produkter i egen regi. Därför kan vi garantera alla steg i processen och inget lämnas åt slumpen.

I Linköping är vi idag 5 personer. Vi är måna om vår personal, samarbete och ordning och reda är del av vår kultur, likaså lär vi av varandra och delar med oss av både kunskap och framgångar.

Dina arbetsuppgifter
Arbetet i Abraflex ”produktion” är varierat, den röda tråden är sammansättning/montering av våra produkter. Att utifrån ritning och instruktioner kapa, bearbeta, koppla till att montera ihop en hel applikation. Majoriteten av våra produkter utgår ifrån en standard, samtidigt inkommer kunder ofta med önskemål vilket gör att produkten behöver anpassas. Det gör att vi i produktionen behöver tänka till och samarbeta för att möta både kunds önskemål och den höga kvalitétsstandard vi upprätthåller här på Abraflex.

Arbetsuppgifter i punktform:
• Ritningsläsning
• Montering
• Bearbetning (kapning, borrning etc, etc)
• El-montering

I 95% av fallen arbetar vi i projektform, vi har alltså inga högvolymsprodukter. För dig innebär det, som nämnts tidigare en hög variation i produkterna du tillsammans med teamet tar fram åt kund. I vissa fall handlar det om stora riggar/monteringsstationer, i andra sjukhusvagnar, för att nämna några exempel.

Din profil
För att du ska trivas, utvecklas och bli/vara framgångsrik i rollen ser vi att du har en praktiskt teknisk utbildningsbakgrund samt ett antal års arbetslivserfarenhet i roll som mekaniker, tekniker, montör eller annan roll där du sysslat med ”teknisk problemlösning”. När tid ges fyller du din fritid med praktik/skruvar bil, sätter upp ett ”smart hem”, renoverar maskiner eller dylikt. Det är med andra ord viktigt för oss är att det finns ett genuint tekniskt intresse, att du vill lära dig, och kan hantera det material du arbetar med.

Som person är du noggrann, trivs när var sak har sin plats och förstår värdet av en strukturerad arbetsplats. Av andra beskrivs du som en prestigelös lagspelare som är nyfiken och hugger i där det behövs.
Vi är varandras trivsel. Det innebär att vi stöttar, uppmuntrar och hjälper varandra att lyckas.

Välkommen till ABRAFLEX AB

Ansökningsförfarande
Detta är en rekrytering med anställning direkt hos Abraflex. Har du frågor om tjänsten eller rekryteringsprocessen är du välkommen att kontakta ansvarig rekryterare Rasmus Rosander, Rasmus Rosander@skill.se. Vi tillämpar löpande urval så vänta inte med att skicka in din ansökan om du tycker tjänsten låter intressant.

Vi ser fram emot din ansökan!
Ansök

Vill du att vi kopplar ihop dig med potentiella arbetsgivare?

Ansök nu

Rekommenderade jobb i Linköping

Populära jobb i Linköping