Publicerad: 2024-06-24
Food & Beverage Manager
Alldeles intill havet och på bekvämt gångavstånd till centralstation, flygbuss, shopping och världsarvets alla sevärdheter hittar du Clarion Collection Hotel Carlscrona, en hotellpärla med 82 rum. Här blandas personlig prägel och mysig atmosfär med det moderna och funktionella. Vår ambitionen är att alltid leverera personlig service till våra gäster.
Är du en motiverande ledare, har du en stor passion för mat och dryck samt kan ta viktiga och strategiska beslut? Här har du ditt drömjobb!
Vi söker en motiverande och inspirerande ledare som kommer att jobba aktivt i driften med ditt team. Du kommer att vara en inspirerande förebild för dina medarbetare och coacha dem till att bli sina bästa jag och säljstjärnor utöver det vanliga. Vi ser att du är en glädjespridare och kan bjuda till lite för att skapa en härlig atmosfär som smittar av sig till gäster och övriga kollegor på hotellet. Lite galenskap ser vi gärna att du har inom dig för att tänka "outside the box" och komma med nya idéer för att ta teamet och hotellet till nya höjder och skapa den mest attraktiva arbetsplatsen på marknaden.
I denna roll har du stor påverkan för din egen, medarbetarnas och hotellets utveckling och du jobbar konstant med ömsesidig feedback. Vi brukar säga "det regnar nedåt" vilket innebär att din attityd och ditt ledarskap kommer vara tongivande för hela hotellet. Du brinner för service och bemötande mot både medarbetare och gäster. Likväl som att du har en sprudlande personlighet och är en del av teamet kan du ta viktiga beslut för att ta hotellet framåt. Du jobbar tätt tillsammans med andra ledande positioner på hotellet och ni har tillsammans ansvar över hela hotellets verksamhet.
Som Food & Beverage Manager på Clarion Collection Carlscrona kommer du även att ingå i hotellets ledningsgrupp som består av ledare som har förmågan och viljan att utveckla sig själv, våra medarbetare och hela verksamheten mot samma mål.
I rollen har du stort ansvar över: Medarbetare - du ansvarar för schemaläggning, rekrytering, utbildning med mera. Prognos och budget - tar tillsammans med hotellets direktör samt ekonomi fram prognoser att jobba mot samt korrigerar de efter hand. Struktur - skapar en struktur och plan för din verksamhet med ett helhetsperspektiv där du ser nyttan av samarbete mellan olika avdelningar.
Vi ser att du som söker har relevant utbildning samt flera års erfarenheter som ledare i restaurangbranschen, har du även tidigare jobbat på hotell är det ett stort plus.
Hos oss får du möjligheten att utveckla dig själv, dina medarbetare och verksamheten mot samma mål - oerhört nöjda gäster!
Tjänsten är ett vikariat på 95%.
Intervjuer sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag.
Varmt välkommen med din ansökan!
Htellet ägs och drivs avWinn Hotel Group ABsomäger, driver och utvecklar hotell med personlighet, engagemang och glädje.
Winn Hotel Group driver även sina egna affärsakademi kalladWinn Business School.