Publicerad: 2024-08-07
Sushikock/Restaurangbiträde
* Du bör ha god erfarenhet inom sushi och japansk matlagningskonst. Du skall vara ambitiös, älska sushi och vara passionerad för det japanska köket.
*Du har känsla för kvalitet och vet att god mat och noggrann rengöring hänger tätt samman
*Du drivs av att vara delaktig i att alltid leverera en smak- och restaurangupplevelse
*Du brinner för att sätta gästen i centrum
*Du har god samarbetsförmåga och en positiv utstrålning
*Du tycker om att verka i ett företag som ständigt utvecklas
*Du kan ta eget ansvar
*Du kan hantera stress
Vi lägger stor vikt vid personkemi, yrkesstolthet och att du har ett öga för detaljer.
Vidare är du utåtriktad och engagerad samt vill göra ditt bästa i alla lägen.
Sedvanliga arbetsuppgifter:
*Tillagning av sushi och vissa asiatiska rätter
*Kassa och servering
*Renhållning, städning och diskhantering