Publicerad: 2024-08-08

Logotyp

Anläggningschef med inriktning sälj till Vaggeryd

Anställning

Heltid

Lönetyp

Fast månads- vecko- eller timlön

Om oss

SMT Sweden grundades 1992 och arbetar med maskinhandel av både ny och begagnad utrustning.

Vi köper och säljer maskiner över hela världen och har nära samarbete med bland annat Atlas Copco & Epiroc.

Vår affärsidé är att fokusera på produkter producerade av Atlas Copco, Epiroc och Sandvik även om vi handlar med begagnade maskiner från alla tillverkare.

Om tjänsten

Som Chef över vår nya anläggning i Vaggeryd så kommer försäljning och drift av anläggningen stå i fokus med personalansvar. Du kommer att kontakta och planera kundbesök. Det är viktigt att du har ett eget driv för att identifiera, bearbeta och följa upp nya och potentiella kunder. Vi ser även att du har ett maskinintresse alternativt jobbat med maskiner förr.

Vi söker dig som:

Är driven och noggrann i ditt arbete och är van att växla mellan detaljer och övergripande uppgifter. Du har social kompetens och har lätt för att skapa förtroende oavsett vem du riktar dig till.

Kompetenskrav:

– Erfarenhet av försäljning – Erfarenhet av personalansvar – B-körkort – God svenska och engelska, meriterande med ytterligare språk - Meriterande med erfarenhet inom el- eller energibranschen, alternativt en utbildningsbakgrund (högskola eller universitet) inom energiområdet.

Plats: Vaggeryd Arbetstider: Mån-Tors 7-16.30, Fre 7-14. Anställningsform: Heltid tillsvidare med 6 månaders provanställning Sista ansökningsdag: 31 Augusti

Ansök

Vill du att vi kopplar ihop dig med potentiella arbetsgivare?

Ansök nu

Rekommenderade jobb i Vaggeryd

Populära jobb i Vaggeryd