Publicerad: 2024-08-12

Redovisningskonsult - Malmö

Adress

Malmö

Anställning

Heltid

Lönetyp

Fast månads- vecko- eller timlön

Redovisningskonsult - Din chans att växa och trivas

Är du redo att ta din karriär till nästa nivå på en byrå som inte bara satsar på sina kunder utan även på sin personal? Vår SRF-auktoriserade byrå har år efter år blivit nominerad till nordisk Tillväxtbyrå och finalist i Årets Tillväxtbyrå, och vi är stolta över vår framgångsrika resa. Just nu är vi ett team på 13 engagerade medarbetare. Vi har ambitionen att växa på ett sunt sett och vill gärna varaminst 15 inom de närmaste åren. Vi söker nu en passionerad redovisningskonsult som vill vara med på vår resa framåt.

Hos oss värderar vi balans i livet. Vi tror på att man ska kunna njuta av våren utan att behöva oroa sig för övertid, även under bokslutstider. Därför planerar vi våra bokslut redan på hösten, så att vi kan fokusera på att må bra under resten av året.

Vi söker dig som redan har 3-5 års arbetslivserfarenhet från byrå men som fortfarande har en stark vilja att utvecklas och växa. Du är en noggrann och strukturerad lagspelare som samtidigt är sympatisk och pålitlig. Vi tror på långsiktiga kundrelationer och erbjuder därför kontinuerlig kompetensutveckling med målet att varje anställd ska ha 6-8 utbildningsdagar per år.

Kanske arbetar du idag på en större byrå men längtar efter kortare beslutsvägar, större inflytande och en ännu starkare laganda? Här hos oss är både kunder och personal prioriterade. Om du vill arbeta på en byrå som satsar på din personliga och professionella utveckling, då är detta rollen för dig!

Vi erbjuder:

  • Marknadsmässig lön samt provision
  • 6-8 utbildningsdagar per år
  • 3-4 veckors sammanhängande semester
  • Eget kontor
  • Korta beslutsvägar och stora möjligheter att påverka
  • Fantastiska kollegor och en stark gemenskap
  • Flextid och möjlighet till remote-arbete (enligt överenskommelse)

Om du känner att detta är rätt miljö för dig, ser vi fram emot att höra från dig!I denna rekrytering samarbetar vi med MiraPeople, som även svarar på vidare frågor.Tillsammans kan vi skapa en plats där du inte bara jobbar – utan verkligen trivs och utvecklas.

Ansök

Vill du att vi kopplar ihop dig med potentiella arbetsgivare?

Ansök nu

Rekommenderade jobb i Malmö

Populära jobb i Malmö