Publicerad: 2024-08-15

Logotyp

Fritidspedagog/förskollärare till Vittinge skola

Adress

Heby

Anställning

Heltid

Lönetyp

Fast månads- vecko- eller timlön

Heby Kommun är en växande landsbygdskommun med närhet, trygghet och livskvalitet. Vi påverkar människors liv och tillsammans skapar vi möjligheterna.




Vill du ha ett spännande och omväxlande arbete på vår nybyggda F-3 skola med naturen som närmsta granne? Vill du vara med och utveckla arbetet på fritids och samarbetet med förskolan som ligger i samma hus? Då tror vi att denna tjänst kan vara jobbet för dig!



Ditt uppdrag

Du kommer tillsammans med dina kollegor på fritidshemmet ansvara för att utveckla undervisningen och arbeta för att Vittinge skola ska vara en skola med hög måluppfyllelse och trygga elever och vårdnadshavare.

Som pedagog är du delaktig i den dagliga verksamheten både under skol, rast och fritidstid och skapar en meningsfull och trygg verksamhet samt deltar i planering, utförande och utvärdering av den.

Du arbetar tillsammans med lärare i skolan, barnskötare och förskollärare på förskolan och med elevhälsan.

Din profil

Vi söker dig med fritidspedagogexamen eller lärarexamen med inriktning mot fritidshem alternativt förskollärarexamen. 

Du är en person som är engagerad, en tydlig ledare med förmåga att ta initiativ, instruera, leda och engagera barn i grupp. Du ser skolan som en helhet där alla har ett gemensamt ansvar för elevernas utveckling och trygghet. Du har vilja och ambition att ständigt utveckla verksamheten mot en inkluderande lärmiljö som fångar elevernas behov, intresse och nyfikenhet. Du känner väl till skolans styrdokument. Att skapa och behålla goda relationer med elever, vårdnadshavare och kollegor är en självklarhet.

Stort vikt kommer att läggas vid personlig lämplighet. 

Välkommen med din ansökan!



Heby kommun värdesätter de kvaliteter som jämn könsfördelning och mångfald tillför verksamheten. Vi ser därför gärna sökande av alla kön och med olika födelsebakgrund och livserfarenhet.

Din ansökan och övriga handlingar som ingår i rekryteringsprocessen blir allmän handling när du registrerar din ansökan i vårt rekryteringssystem Varbi.


Du som anställs som månadsavlönad, oavsett anställningsform, blir krigsplacerad i Heby kommun om du inte redan är krigsplacerad av annan aktör.


Vi undanber oss alla erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna annons.

Heby kommun är en växande och framtidsfokuserad landsbygdskommun där ledordet är hållbarhet. Hos oss arbetar drygt 1000 medarbetare och vi erbjuder utvecklande arbetsplatser med en stor bredd av meningsfulla och utmanande jobb. Som medarbetare hos oss blir du sedd, hörd och får växa tillsammans med dina kollegor. Vi påverkar människors liv, ger så bra service som möjligt till våra invånare och ansvarar för att utveckla vår kommun varje dag. Tillsammans skapar vi möjligheterna.
Ansök

Vill du att vi kopplar ihop dig med potentiella arbetsgivare?

Ansök nu

Rekommenderade jobb i Heby

Populära jobb i Heby