Publicerad: 2024-08-20

Logotyp

Tekniker till ISAB

Anställning

Heltid

Lönetyp

Fast månads- vecko- eller timlön

Om kundföretaget
ISAB grundades år 1996 och vi är verksamma inom bygg- och industrisektorn med ett starkt fäste i Norr- och Västerbotten. Våra områden inkluderar bland annat isblästring, smidesarbeten, portar och branddörrar, stängsel, rivningsarbeten och snöskottning för att nämna några få. Med en stor och bred kundbas växer vi kontinuerligt och behöver nu utöka vårt team med en tekniker!

Dina arbetsuppgifter
Som tekniker hos ISAB kommer du att ha ett varierat arbete. Vanligt förekommande arbetsuppgifter inkluderar:

- driftsättning av grindar och passersystem
- felsökning och programmering
- service
- kundkontakt
- offerter

Du planerar dina arbetsdagar själv för att effektivisera din tid och du kommer att täcka ett stort geografiskt område, därför är det viktigt att du är självgående, effektiv och tar mycket eget ansvar. Du hanterar kontakt med kunder och tar egna initiativ för att bibehålla en bra kundservice och en hög standard på det utförda arbetet.

Din profil
Tjänsten passar dig som:

- har en utbildning på minst gymnasienivå inom el, teknik eller IT
- har en förmåga att planera och effektivisera ditt arbetssätt
- har en orädd inställning till nya arbetsuppgifter och en vilja att lära
- är självgående och lösningsorienterad
- motiveras av att driva dina arbetsuppgifter framåt
- kan kommunicera på svenska och engelska
- vill ge god service och skapa goda kundrelationer

Det är meriterande om du har körkort BE samt elbehörighet, men inte ett krav. Däremot förväntas du kunna grunderna kring el/svagström och har ett intresse för IT och teknik.

Övrig information
Vi kommer att intervjua löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag, vänta inte med att skicka in din ansökan om detta låter som någonting för dig.

Eventuella frågor om tjänsten besvaras av ansvarig konsultchef Christian Adam på christian@konsultia.se.

Varmt välkommen med din ansökan till oss!

Om oss
FÖR SVENSK INDUSTRI FRAMÅT

En stor del av framgångssagan Sverige möjliggjordes av industriföretagens framfart under 1900-talet. Arbetstillfällen skapades, skatteintäkter genererades och många bolag tog sig ut på en global marknad. Det vill vi ska fortsätta. Idag är industrin mer konkurrensutsatt än någonsin och förändringstakten ställer allt högre krav på kompetensförsörjning och produktion i balans.
Genom våra bemanningslösningar hjälper vi våra kunder att navigera och stärka sin konkurrenskraft. Vi vilar på övertygelsen att engagerade människor gör skillnad. Vårt värderingsdrivna förhållningssätt och våra schyssta villkor attraherar de bästa medarbetarna.

Konsultia är ett auktoriserat bemannings- och rekryteringsföretag och har kollektivavtal. Du har marknadsmässig lön, reglerad semester, rätt till sjuklön, pension och försäkringar. Vi erbjuder också friskvårdsbidrag och tillgång till företagshälsovård. Företaget är kvalitéts- miljö- och arbetsmiljöcertifierade enligt ISO 9001, ISO 14001 samt OHSAS 18001.

Läs gärna mer om oss på vår hemsida www.konsultia.se
Ansök

Vill du att vi kopplar ihop dig med potentiella arbetsgivare?

Ansök nu

Rekommenderade jobb i Skellefteå

Populära jobb i Skellefteå