Publicerad: 2024-08-29

Logotyp

Kock

Anställning

Deltid

Lönetyp

Fast månads- vecko- eller timlön

Skärgårdsgymnasiet söker dig som vill vara med och stödja elevernas utveckling mot utbildningens mål. För oss är maten en av skolans viktigaste delar, för att kunna prestera behöver man energi.

Som kock på Skärgårdsgymnasiet är du ensam kock och lagar all mat med bra råvaror från grunden. Vilket kräver noggrann planering och stor kunnighet inom restaurang.

Du ingår i ett team med matsal / cafebiträde. Du bör vara flexibel och i den mån det går anpassa dig efter elevernas önskemål. Vi strävar efter att ha den bästa skolmaten i Norrtälje.

För oss är det viktigt att alla elever äter varje dag. Vi lagar all mat laktosfritt och anpassar maten efter vad eleverna tycker om. Eleverna ska kunna blanda sin egen sallad från salladsbuffén.

Eleverna är aktiva i matrådet och får komma med sina tankar och idéer kring maten och matsalsmiljön, som kock deltar du i matrådet tillsammans med skolledning och elever.

I arbetsuppgifterna ingår bla inköp, budget, skapa menyer mm

Skärgårdsgymnasiet drivs av enskild huvudman och består idag av två gymnasieskolor (en i Åkersberga och en i Norrtälje) som i huvudsak är inriktade på yrkesförberedande program

Skärgårdsgymnasiet Norrtälje (SGN)

På skolan finns idag programmen BA (anläggningsförare), VF (VVS, Kyltekniker), El- och energi (datakommunikation och elteknik), Hantverk (frisör), Naturbruk (djurvård, häst, lantbruk och skogsbruk) samt Restaurang- och livsmedel (Bageri och konditori). På skolan går det ca 300 elever.

Urval och intervjuer sker löpande. Tillsättning av tjänsten kan komma att ske innan sista ansökningsdagen.

Vänligen ange löneanspråk i din ansökan.

Varmt välkommen med din ansökan!

Tjänsten är en deltidsanställning, tillsvidare, med omfattningen 80-100%, beroende på uppdrag. Tjänsten är en uppehållstjänst.

Provanställning om 6 månader tillämpas. Tillträde efter överenskommelse.

Vi undanber oss vänligen men bestämt direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av ytterligare jobbannonser.

Ansök via e-post till anna-lena.hansson@skargards.se

Vill du att vi kopplar ihop dig med potentiella arbetsgivare?

Ansök nu

Rekommenderade jobb i Norrtälje

Populära jobb i Norrtälje