Publicerad: 2024-08-22

Logotyp

Chefsuppdrag inom lager, logistik, produktion och underhåll

Anställning

Heltid

Lönetyp

Fast månads- vecko- eller timlön

Anmäl ditt intresse och bli en del av vårt nätverk och kandidatbank för chefer! Det är enkelt och tar bara ett par minuter att registrera sig.

Inför kommande uppdrag söker vi ni erfarna chefer och ledare inomvåra kompetensområden: lager och logistik, produktion och underhåll. Vi är i en tillväxtfas därvi får in allt fler förfrågningar från både befintliga och nya kunder.

När vi får en förfrågan från kunden går ofta rekryteringsprocessen snabbt och då är din närvaro ochtillgänglighet avgörande för om du ska bli aktuell för ett specifikt uppdrag.

När du har registrerat dig granskar vi din profil för att kunna matcha den med aktuella och kommande uppdrag. Så snart vi har ett passande uppdrag hör vi av oss för att stämma av din tillgänglighet och intresse för just det uppdraget.

Today Consulting är ett auktoriserat bemannings- och rekryteringsföretag som verkar i västra och södra Sverige. Med lång erfarenhet inom rekryterings- och bemanningsbranschen vet vi hur viktigt det är att ha rätt person på rätt plats, vid rätt tillfälle. Vi är snabba. Vi är effektiva. Och vi jobbar med hjärtat.

Så du kan vara lugn, och lita på att vi förbereder din morgondag på bästa möjliga sätt. Redan idag.

Ansök

Redo för nästa steg i karriären?

Hjälp mig hitta jobb

Rekommenderade jobb i Helsingborg

Populära jobb i Helsingborg