Publicerad: 2024-08-26

Logotyp

Configuration Manager

Anställning

Heltid

Lönetyp

Fast månads- vecko- eller timlön

Arbetsbeskrivning

Kunden är en världsledande leverantör av elektriska drivsystem och komponenter som hjälper våra OEM-kunder inom fordonsindustrin att elektrifiera t.ex. bussar, lastbilar, entreprenadmaskiner och gaffeltruckar.


Ansvarsområden

I din roll som Configuration Manager kommer du ingå i en högpresterande grupp som ansvarar för metoder, processer och infrastruktur på utvecklingsavdelningen. I ditt dagliga arbete kommer du att arbeta i flera parallella projekt tillsammans med kundens tvärfunktionella utvecklingsteam, för att stödja dem med Configuration Management. Du kommer vara med och ta fram Configuration management-planer för utvecklingsteamen, leda Change Control Board för utvecklingsteam samt följa upp configurationsstatus på utvecklingsteamens arbetsprodukter. Du är även med och genomför och impleneterar förbättringar av kundens Configuration Management processer. Du kommer utbilda och coacha utvecklings teamen i Configuration Managemen samt samarbeta med deras produktionsavdelning för att se till att alla produktionsunderlag är framtagna på rätt sätt och finns tillgängliga för produktionspersonalen samt även implementera stöd för deras processer i PLM-system och i andra verktyg.



Kvalifikationer

Kunskapskrav:

- Configuration Management i ett produktutvecklande bolag

- Utvecklingsarbete med strikta regulatoriska krav kring säkerhet och/eller miljö

- Jira

- Versionhantering av mjukvara


Meriterande:

- PLM-system

- Verktyg för versions- och varianthantering av mjukvara, t.ex. Git, svn, Artifactory eller Nexus.

- Agila utvecklingsmetoder 


Utbildning:

Vi söker dig som har minst en 3 årig relevant högskoleutbildning


Som person:

Som person är du tekniskt intresserad och snabblärd. Du är driven och kan självständigt driva processer framåt och du klarar av att planera och prioritera din egen tid. Då tjänsten innebär att jobba i team är det även viktigt att du är samarbetsvillig och serviceinriktad.



Om företaget


Randstad

På Randstad vet vi att alla människor har en plats på arbetsmarknaden. Med verksamhet över hela landet och inom alla kompetensområden hjälper vi människor att hitta ett jobb som känns bra, och där de får möjlighet att växa, utvecklas och uppnå sin fulla potential.

Med närmare 600 000 anställda i 38 länder är Randstad världsledande inom HR-tjänster, med målsättningen att bli världens främsta och mest uppskattade partner på arbetsmarknaden. Genom att kombinera vår passion för människor med kraften i dagens teknologi hjälper vi människor och företag att uppnå deras fulla potential. Vi kallar det Human Forward.
Ansök

Vill du att vi kopplar ihop dig med potentiella arbetsgivare?

Ansök nu

Rekommenderade jobb i Stockholm

Populära jobb i Stockholm