Publicerad: 2024-08-27

Logotyp

Systemförvaltare verksamhetssystem vård- och omsorg

Adress

Ronneby

Anställning

Heltid

Lönetyp

Fast månads- vecko- eller timlön

Nu har du chansen att bli en av oss!

Vi arbetar tillsammans med hjärta och kvalitet för att kunna ge bästa möjliga service till Ronneby kommuns invånare. Ronneby ligger vackert mellan hav och skog i mitten av Blekinge. Dessutom har vi bra kommunikationer med bil, tåg och flyg.
Dina 2500 blivande kollegor är duktiga på att möta framtidens utmaningar och våra invånares ökade förväntningar genom digitalisering, samarbete och ett engagerat ledarskap.

Tillsammans med dig gör vi Ronneby ännu bättre!

Läs om Ronneby kommun via https://bit.ly/ArbetapåRonnebykommun

ARBETSUPPGIFTER
Som systemförvaltare inom Vård- och omsorgsförvaltningen kommer du huvudsakligen att arbeta med drift, förvaltning, underhåll och utveckling av verksamhetssystem inom vård och omsorg. I dagsläget utgörs det av Procapita/Lifecare och dess tillhörande system samt ett antal andra system. Det innebär arbete med införande av nyheter samt framtagande av mallar och manualer. Systemet används för dokumentation av myndighetsutövning och verkställighet enligt socialtjänstlagen samt dokumentation enligt hälso- och sjukvårdslagen.

Dina arbetsuppgifter består även av kontakt med systemleverantörer och kommunens interna IT-avdelning. Du arbetar också med integrationer och samordning med övriga system. För att fånga upp större och mindre utvecklingsbehov kopplat till system arbetar du nära våra verksamheter. Det ingår i tjänsten att utbilda förvaltningens användare, ge löpande support och administrera i systemet samt att ta fram statistikuppgifter.

Som systemförvaltare ingår du i en arbetsgrupp med förvaltningens övriga systemförvaltare som också jobbar nära förvaltningens larm och låsinstallatörer.

KVALIFIKATIONER
Vi söker dig som har utbildning inom data-/systemvetenskap alternativt att du har erfarenhet som arbetsgivaren bedömer som likvärdig.

Meriterande är att du har erfarenhet att arbeta i systemen Procapita, Prator och Lifecare. Det är även meriterande att ha erfarenhet från vård- och omsorgsverksamhet.

Du tycker om att arbeta stödjande och du har god pedagogisk förmåga. Arbetsuppgifterna innebär att du behöver vara strukturerad och metodisk. Du är prestigelös och bidrar gärna till utveckling.

Du har mycket god förmåga att uttrycka dig i tal och skrift på svenska.
Meriterande är god läsförståelse i det engelska språket.

Stor vikt läggs vid personlig lämplighet.

För att komma ifråga för en anställning inom vård- och omsorgsförvaltningen i Ronneby kommun ska utdrag ur polisens belastningsregister uppvisas. Blankett som ska användas heter "Utdrag för arbete på HVB-hem" Se mer: https://polisen.se/tjanster-tillstand/belastningsregistret/hvb-hem/
Tänk på att beställa utdraget i god tid.

Välkommen med din ansökan!

ÖVRIGT
Tillsättning sker om erforderliga beslut fattas.

Ronneby kommun krigsplacerar all tillsvidareanställd personal.

Vi undanber oss alla erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna annons.

För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen samt möjliggöra god kommunikation med dig som sökande ber vi dig ansöka via ansökningslänken i annonsen. Frågor om hur du ansöker och lägger in ditt CV ställer du till Visma Recruit 0771-10 10 29.

En ansökan till Ronneby kommun är en allmän handling och dina personuppgifter hanteras enligt GDPR.
Ansök

Vill du att vi kopplar ihop dig med potentiella arbetsgivare?

Ansök nu

Rekommenderade jobb i Ronneby

Populära jobb i Ronneby