Publicerad: 2024-08-27

Logotyp

Svetsare

Anställning

Heltid

Lönetyp

Fast månads- vecko- eller timlön

AB Körners Mekaniska Verkstad i Hultsfred är ett familjeföretag i tredje generation med 75 års erfarenhet av skärande bearbetning. Vi är idag 37 anställda.
Legotillverkning är fortfarande företagets bas, men genom samarbetet med konsultföretaget Ecmec i Växjö åtar vi oss alltmer omfattande uppdrag. Detta är något som "ligger i tiden" när allt fler kunder ställer krav på totallösningar från problemlösning till färdig utrustning/maskin. En av företagets styrkor är flexibiliteten. Att man förutom konstruktion, även kan erbjuda montering, geometrimätning, ytbehandling etc. blir allt viktigare.
Att man dessutom erbjuder rätt kvalitet, rätt pris och korta leveranstider anses vara företagets framgångskoncept där den moderna maskinparken men framför allt den erfarna och ansvarstagande personalen är de viktigaste framgångsfaktorerna.
En av våra svetsare kommer att pensionera sig vid årsskiftet och vi söker nu en ersättare. Den vi söker behöver ha några års erfarenhet av svetsning. Gärna av både manuell svetsning och av robotsvetsning. Du blir en av två svetsare och kommer att få möjlighet att gå parallellt med vår blivande pensionär fram till årsskiftet. Tjänsten kräver att du kan jobba självständigt, har goda kunskaper i ritningsläsning och att du behärskar det svenska språket i tal och skrift. Truck- och lyftutbildning är meriterande.
Tjänsten avser heltid och dagtid (flexibel arbetstid) med tillträde efter överenskommelse.
Har du frågor om arbetsinnehållet kan du kontakta Robin Körner via mejl robin@korners.se eller på telefon 0495-24 90 75.
Mejla din ansökan till Sören Stenbäck (soren@korners.se). Sören nås även på telefon 0495-24 90 84.
Vi arbetar med löpande urval och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag och vi kommer inte att lägga tid på de ansökningar som inte uppfyller ansökningskraven.
Kontakt av rekryterings-/bemanningsföretag undanbeds, då vi sköter rekryteringen själva.

Ansök via e-post till soren@korners.se

Vill du att vi kopplar ihop dig med potentiella arbetsgivare?

Ansök nu

Rekommenderade jobb i Hultsfred

Populära jobb i Hultsfred