Publicerad: 2024-08-27

Logotyp

Montör

Adress

Alvesta

Anställning

Heltid

Lönetyp

Fast månads- vecko- eller timlön

Om företaget
Vår kund i Alvesta är nu i expansiv fas och söker ett par extra medarbetare till deras montering!

Dina arbetsuppgifter
Vi söker en noggrann och ansvarstagande person som trivs med praktiskt arbete och har en god teknisk förståelse. Tidigare erfarenhet av montering eller liknande arbete är meriterande, men vi värdesätter också en läraktig inställning och viljan att utvecklas inom rollen.

Montering av komponenter: Utföra montering av delar och komponenter enligt ritningar och instruktioner.
Kvalitetskontroll: Säkerställa att de monterade produkterna uppfyller företagets kvalitetskrav genom att utföra regelbundna kontroller under produktionsprocessen.
Verktyg och maskiner: Använda handverktyg och maskiner på ett korrekt och säkert sätt för att utföra monteringsuppgifterna.
Samarbete: Arbeta nära andra montörer och avdelningar för att säkerställa en smidig och effektiv produktion.


Information och kontakt
Anställningen börjar med en visstidsanställning om 6 månader hos oss på Wikan Personal som sedan förväntas övergå till anställning hos vår kund. Tillträde sker efter överenskommelse.

Vid funderingar kontakta Johanna Fondell 044-5906502.

Om Wikan Personal
Wikan Personal är din personliga och lokala arbetsgivare i bemanningsbranschen. Vårt breda kontaktnät hjälper dig som har rätt inställning och kompetens, till arbete. Vi verkar i flera olika branscher, vilket öppnar många dörrar för dig i jakten på nästa jobb. Vi lägger fokus på vår personal, deras välmående och utveckling. Vi kan personal.

Wikan Personals verksamhet är grundad på närhet och engagemang för att alltid kunna tillgodose bra service till våra kunder och anställda. Vi är djupt övertygade om att lokal förankring, långsiktiga kundrelationer och kompetenta medarbetare är nyckeln till framgångsrika samarbeten inom rekryterings- och bemanningsbranschen. Med närvaro på 14 orter i Sverige, en omsättning på cirka 400 miljoner kronor och omkring 800 engagerade anställda, strävar vi efter att vara en pålitlig samarbetspartner. Läs mer på www.wikan.se
Ansök

Vill du att vi kopplar ihop dig med potentiella arbetsgivare?

Ansök nu

Rekommenderade jobb i Alvesta

Populära jobb i Alvesta