Publicerad: 2024-08-29

Logotyp

Sjuksköterska Trainee enheten

Anställning

Heltid

Lönetyp

Fast månads- vecko- eller timlön

Värnamo sjukhus

Är du ny som sjuksköterska och intresserad av en bra start på din nya karriär? Vill du ta chansen att arbeta på olika enheter och få möjlighet att hitta vad just du brinner för? Då är detta jobbet för dig!

”Jag tycker att fler nyexaminerade sjuksköterskor borde söka sig till trainee inte bara för den enorma erfarenheten man får med sig, utan är man osäker på vad man vill göra efter examen - ta chansen att prova de avdelningar som trainee erbjuder. Man får med sig en enorm kunskapsbredd som kommer underlätta kommande placering vart man än väljer att vara.” Trainee-sjuksköterska Värnamo Sjukhus

Rollen som Trainee-sjuksköterska
Som Trainee-sjuksköterska är arbetet varierat och passar dig som är nyfiken och gillar att testa nytt! Rollen passar dig som är nyutexaminerad sjuksköterska som ännu inte bestämt vilket område du vill arbeta inom men även dig som vill ha en bred kompetens innan du påbörjar ditt ”drömjobb”. Tjänsten är en tillsvidareanställning på heltid och tillträde sker enligt överenskommelse.

Som Trainee-sjuksköterska får du möjligheten samla erfarenhet från olika avdelningar och föra vidare goda arbetssätt till nya placeringar. Du får inblick i många olika verksamheter och får växa och utvecklas i rollen som sjuksköterska. Dessutom får du möjlighet att bygga upp ett värdefullt kontaktnät inom Värnamo sjukhus. Under Trainee perioden på två år arbetar du sex månader inom dessa fyra verksamheter:

• Medicin
• Kirurgi
• Psykiatri
• Ortopedi

Det finns också möjlighet att göra en sista placering på Akuten.

Din blivande arbetsplats
På Värnamo Sjukhus bedrivs specialiserad vård – planerad såväl som akut – för sjukdomar och skador som inte kan utredas eller behandlas på vårdcentralerna. Sjukhuset har cirka 110 vårdplatser, vilket innebär att det är precis lagom stort för att erbjuda en trivsam och samarbetsvänlig miljö och dessutom bredd på verksamheten. Vi har flera nyrenoverade vårdavdelningar, och vi har en modern dialysenhet och ett lika modernt ambulansintag. Dessutom alldeles är operations- och intensivvårdsklinikens lokaler alldeles nybyggda.

Alla vi som arbetar inom Region Jönköpings län har tillgång till ett stort antal förmåner. Läs gärna mer om förmånerna här: http://www.rjl.se/jobb-och-karriar/Jobba-hos-oss/Formaner/

Din profil
Vi söker dig som är nyexaminerad, legitimerad sjuksköterska. Du behöver inte ha din legitimation för att söka tjänsten men du ska ha fått den innan du börjar din anställning hos oss.

För att trivas som Trainee-sjuksköterska är du en person som har lätt att anpassa dig till ändrade omständigheter och trivs med varierade arbetsuppgifter. Du har god samarbetsförmåga, är initiativtagande och tar ansvar för såväl dina egna arbetsuppgifter som för helheten i stort. Att arbeta självständigt är något du är bra på då du har lätt för att prioritera dina arbetsuppgifter på ett effektivt sätt. Vi lägger stor vikt vid god samarbetsförmåga och personlig lämplighet.

Vårt erbjudande till dig
Som Trainee-sjuksköterska får du möjligheten samla erfarenhet från olika avdelningar och föra vidare goda arbetssätt till nya placeringar. Du får inblick i många olika verksamheter och får växa och utvecklas i rollen som sjuksköterska. Dessutom får du möjlighet att bygga upp ett värdefullt kontaktnät över hela sjukhuset.

Har du frågor om tjänsten?
Om du vill veta mer om tjänsten är du välkommen att kontakta enhetschef Evelina Linnér, på evelina.linner@rjl.se, 010-241 02 73.

Vi tar gärna emot samtal från dig som är intresserad av jobbet men tackar nej till dig som säljer annonser och rekryteringstjänster.

Vår rekryteringsprocess
Sista ansökningsdag är den 30 november 2024. Urval och intervjuer kan komma att ske löpande, så skicka gärna in din ansökan så snart som möjligt.

För att rekryteringsprocessen ska kunna gå så fort som möjligt ber vi dig att göra en utförlig ansökan med personligt brev, cv och gärna intyg eller legitimation/examensbevis. Var noga med att ange eventuell praktik och arbetslivserfarenhet i din ansökan. Om du ännu inte har examen är det viktigt att bifoga LADOK-utdrag.

Läs mer om Region Jönköpings läns rekryteringsprocess på vår hemsida: Vår rekryteringsprocess, Region Jönköpings län (rjl.se) (https://rjl.se/jobb-och-karriar/Lediga-jobb/Var-rekryteringsprocess/)



Värnamo sjukhus är ett av Sveriges största länsdelssjukhus.
Här bedrivs specialiserad vård – planerad såväl som akut – för sjukdomar och skador som inte kan utredas eller behandlas på vårdcentralerna.

Sjukhuset har cirka 110 vårdplatser, vilket innebär att det är precis lagom stort för att erbjuda en trivsam och samarbetsvänlig miljö och dessutom bredd på verksamheten. Vi har flera nyrenoverade vårdavdelningar, och vi har en modern dialysenhet och ett lika modernt ambulansintag. Dessutom alldeles är operations- och intensivvårdsklinikens lokaler alldeles nybyggda.

Att bo i Värnamo är att uppleva småstadslivet på nära håll. Här är vardagen enkel! Entreprenörsandan är stark i bygden. Nya affärsidéer, starta eget-kultur och samarbete är kännemärken.
Ansök

Redo för nästa steg i karriären?

Hjälp mig hitta jobb

Rekommenderade jobb i Värnamo

Populära jobb i Värnamo