Publicerad: 2024-08-28

Logotyp

Senior beredare

Anställning

Heltid

Lönetyp

Fast månads- vecko- eller timlön

Vill du vara med och utveckla lösningar som säkerställer ett robust elnät för kommande generationer?Hos oss är det möjligt!

Om WSP Power Systems Vi erbjuder kvalificerade konsulttjänster inom transmission, distribution och kraftförsörjning. Vi är delaktiga i alla processens delar, från tidiga förstudier till projektering, genomförande och projektledning. Vi hjälper våra kunder att analysera omvärld, marknad och reglering med mera. Vi är idag verksamma inom exempelvis luftledningar, markkabel, stationer och ställverk, elektrifierad transport, förnybar energiproduktion, komplexa energisystem och reservkraft.

På WSP Power Systems är vi ca 50 medarbetare. Vi sitter på kontoren i Göteborg, Halmstad, Linköping, Kalmar, Stockholm, Uppsala, Umeå och Luleå.

Läs mer om våra tjänster här.

För att möta framtidens energiomställning är vi i behov av en erfaren projektör/beredare med inriktning mot lokalnät och regionnät!

Om tjänstenSom beredare hos oss får du vara med och påverka framtagandet av ett hållbart och stabilt elnät till våra kunder. Dina arbetsuppgifter är varierande och du kommer få möjligheten att arbeta i projekt mot flera olika kunder och nätägare. Exempel på arbetsuppgifter är:

  • Tekniska lösningar
  • Nätberäkningar
  • Tillståndsfrågor
  • Materialbeställningar
  • Ekonomiska kalkyler, m.m.

För rätt person finns det goda möjligheter att påverka – både din egen och avdelningens utveckling.

Just nu är vi verksamma i projekt inom beredning och projektering både jordkabelnät och luftledning mellan spänningsnivåerna 0,4-36kV. Våra uppdragsgivare är framför allt verksamma inom energi och eldistribution.

Möjlig placeringsort för tjänsten är Göteborg, Stockholm, Uppsala, Linköping, Karlstad, Umeå och Luleå.

Din profilVi söker dig som har minst 4 års yrkeserfarenhet inom elkrafts och spänningsnivåerna 0,4-36 kV och har EBR-kännedom. Har du också erfarenhet av högre spänningsnivåer är det meriterande. Du har i grunden en gymnasial- eller eftergymnasialutbildning med inriktning mot elkraft, elteknik eller liknande. Vi tror att du är van att arbeta i program såsom NetBas, DPpower och CAD. Har du även erfarenhet från att lämna och räkna på anbud/offerter ser vi det som mycket meriterande.

Du är social och gillar att ha kontakt med andra, att bygga relationer och känner ett personligt ansvar för dina arbetsuppgifter och kollegor. Vidare tror vi att du är en flexibel person som trivs med att arbeta både i grupp och självständigt.

För rollen är det ett krav med B-körkort och att du har goda språkkunskaper i svenska, i både tal och skrift.

KontaktFör frågor om tjänsten eller rekryteringsprocessen är du välkommen att kontakta oss.

Gruppchef, Omobobola Adetunji, omobobola.adetunji@wsp.comGruppchef, Stefan Viberg, stefan.viberg@wsp.comRekrytering, Vilde Semmelhofer, vilde.semmelhofer@wsp.com

Sista ansökningsdagUrval sker löpande men vi önskar få in din ansökan senast 30 september.

Välkommen med din ansökan!

Kontakt från rekryteringsföretag, CV- och annonssäljare undanbedes.

WSP är ett av världens ledande konsultbolag och rådgivare inom samhällsutveckling. Vi erbjuder strategisk rådgivning, ingenjörstjänster och hållbara lösningar till våra kunder som verkar inom transport-, infrastruktur-, miljö-, klimat- och hållbarhets-, energi-, vatten-, byggnads- och gruvsektorn. Med 66 500 medarbetare över hela jorden samlar vi experter inom analys, teknik och miljö för att framtidssäkra våra städer, vår miljö och våra samhällen. Vi förenas i vårt gemensamma mål; att skapa positiva och långvariga samhällseffekter. En kultur av innovation, integritet och inkludering är kännetecknande för WSP.I Sverige är vi cirka 4 000 medarbetare.

Följ oss gärna på WSP Sverige (LinkedIn), WSP Sverige (Facebook), eller @wspsweden (Instagram) för en närmare inblick i vår verksamhet samt hur en dag i arbetet kan se ut för våra medarbetare.

Ansök

Vill du att vi kopplar ihop dig med potentiella arbetsgivare?

Ansök nu

Rekommenderade jobb i Stockholm

Populära jobb i Stockholm