Publicerad: 2024-08-28

Logotyp

Sjuksköterska LSS

Adress

Salem

Anställning

Heltid

Lönetyp

Fast månads- vecko- eller timlön

Salem är den nära kommunen. Här är det nära till beslut och påverkan, nära till rekreation i naturreservat och lokal service. Stockholm når du på 30 minuter med bil eller tåg. Vi är en växande kommun som idag har 17 500 invånare och närmare 1000 anställda.

Vårt arbete genomsyras av värdeorden samarbete, tillgänglighet, engagemang och nytänkande och vi är stolta över att våra verksamheter ofta visar mycket goda resultat. Arbetsplatsbeskrivning

Inom Hälso- och sjukvårdsenheten arbetar sjuksköterskor, arbetststerapeuter och fysioterapeuter tillsammans för att öka välbefinnandet för våra vårdtagare. Vi har alla olika ansvarsområden/enheter men är flexibla och stöttar varandra i arbetsgruppen.

Med en närhet till närmsta chef finns stort utrymme till påverkan av verksamheten och du kommer att bli delaktig i våra utvecklingsarbeten.

Arbetsbeskrivning

Vi söker en LSS-sjuksköterska till vår hälso- och sjukvårdsenhet som vill vara med och utveckla vården så att den bedrivs med utgångspunkt från patientens behov och förutsättningar samt att stärka hälsofrämjande och förebyggande insatser.

Idag ansvarar HSE för viss hälso- och sjukvård på LSS-boendena Vilhelmsdalsvägen och Söderby gärde samt Salems servicebostäder och Salems dagliga verksamhet. Vi har även HSL- ansvar för externa LSS-platser. En del av tjänsten kommer också innebära arbete inom vår äldreomsorg.

Som legitimerad sjuksköterska ansvarar du för hälso- och sjukvårdsinsatser, läkemedelshantering, delegeringar och lagstadgad dokumentation. Som person har du god förmåga att samarbeta, kommunicera, vara flexibel och är framåt. Vi arbetar med funktionsbevarande insatser. Journalföring sker i Treserva.

Kvalifikationer

Vi söker dig som är legitimerad sjuksköterska. Det är meriterande om du har utbildningar inom LSS och geriatrik. God kunskaper i svenska språket i tal och skrift är ett krav liksom datakunskaper och god dokumentationsförmåga. Du ska självständigt kunna utföra bedömningar som ligger till grund för omvårdnadsåtgärder, du är flexibel och kan fatta egna beslut. Du kan utföra vanligt förekommande omvårdnadsåtgärder såsom katetrisering, provtagning, symtomskattningar. 

Du har kunskaper om de lagar som styr verksamheten och du kan utbilda och instruera övrig personal på ett pedagogiskt sätt. Vi ser gärna att du har B-körkort. 

Anställningsvillkor

Tjänsten är tillsvidare på heltid med tillsättning enligt överenskommelse. Röda dagar som faller på veckodag ingår i tjänstgöringen. Helgarbete kan också förekomma. Vårt kollektivavtal är Allmänna bestämmelser och din veckorarbetstid är 38,25 timmar/vecka. Välkommen med din ansökan senast 2024-09-20. 

För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen i Salems kommun samt möjliggöra god kommunikation med våra sökande ber vi dig skicka in din ansökan digitalt och inte via e-post eller pappersformat. Det är dessutom viktigt att du fyller i din ansökan noggrant då dina meriter kommer att viktas mot andra sökande.

Varmt välkommen med din ansökan!

Inför rekryteringsarbetet har Salems kommun tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanbeder oss därför bestämt kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande.
Ansök

Vill du att vi kopplar ihop dig med potentiella arbetsgivare?

Ansök nu

Rekommenderade jobb i Salem

Populära jobb i Salem