Publicerad: 2024-08-28

Logotyp

Affärsutvecklare

Anställning

Heltid

Lönetyp

Fast månads- vecko- eller timlön

Är du en engagerad relationsbyggare med stort teknikintresse och vill vara med på vår resa?

Algoryx programvaror för fysikalisk simulering och fysikbaserad AI är världsledande och möjliggör utvecklingen av självgående maskiner, robotar och fordon, på land, till havs och i rymden. Bland kunderna finns många av världens mest kända koncerner och varumärken. Algoryx har idag 35 anställda med säte i Umeå och kunder på alla kontinenter. Läs mer om företaget på www.algoryx.com.

Algoryx växer och söker dig som vill vara med i att utveckla våra affärer och samtidigt utvecklas själv. Är du en engagerad relationsbyggare med stort teknikintresse och vill vara med på vår resa? Tveka då inte och sök tjänsten idag.

Din roll hos oss

Som affärsutvecklare på Algoryx kommer du att få möjlighet att ta ansvar för ett eller flera av våra affärsområden och arbeta med några av våra mest betydelsefulla globala kunder.

Du kommer att:

  • Identifiera och utveckla trender inom våra affärsområden.
  • Utveckla kundrelationer och säkerställa att våra lösningar bidrar till kundernas framgång.
  • Nå affärsavslut och teckna avtal för programvarulicenser och utvecklingsprojekt med nya och befintliga kunder. Ibland kommer du även ta en projektledande roll.
  • Samarbeta med våra team inom affärsutveckling, marknadsföring och teknik för att driva affärer och produktutveckling framåt.

Arbetet innebär resor för kundbesök, konferenser och mässor, men alltid med balans och hänsyn till dina behov.

Alla maskiner som utvecklas av mänskligheten är på väg att bli AI-styrda robotar. Denna fascinerande transformation pågår nu inom alla Algoryx affärsområden, såsom gruva, sjöfart, bygg och anläggning, industri och tillverkning, jord- och skogsbruk och inte minst de robotar som används för att utforska månen och rymden. Du får förmånen att arbeta i frontlinjen av denna utveckling.

Vem är du?

Vi söker dig som har några års erfarenhet av affärsutveckling och försäljning inom teknik- eller IT-sektorn och en relevant universitetsutbildning inom teknik eller naturvetenskap. Du är proaktiv, social och finner glädje i att bygga långsiktiga kundrelationer. För dig är affärsutveckling lika mycket en passion som ett sätt att använda din tekniska kunskap.

Du behärskar engelska och svenska flytande i tal och skrift. Ytterligare språkkunskaper är ett plus.

Vad vi erbjuder

På Algoryx får du möjlighet att vara en del av en innovativ miljö med stark tillväxt. Vi erbjuder:

  • Kollektivavtal och medlemskap i Teknikföretagen.
  • Förmåner som friskvårdsbidrag, kompetensutveckling, flextid, hälsovård på arbetstid, föräldrapenningstillägg, utökad semester och hybridarbete.
  • En arbetsplats som prisats som Årets arbetsgivare på Umeågalan 2023, där öppenhet, delaktighet, trivsel, flexibilitet, lärande och work/life-balance är centrala värderingar.

Varaktighet, arbetstid

Tillsvidareanställning på heltid (med möjlighet till deltid).

Flexibla möjligheter till hybridarbete hemma/distans respektive på kontoret.

Tillträde: Enligt överenskommelse.

Arbetsplacering vid vårt huvudkontor i Umeå eller det kontor vi planerar i Stockholm.

Övrigt

Ansökningshandlingar behandlas konfidentiellt och i enlighet med GDPR.

Tjänsten kan komma att tillsättas innan ansökningstiden löper ut. Vid flera kompetenta sökanden kan flera personer komma att anställas.

Ansök

Vill du att vi kopplar ihop dig med potentiella arbetsgivare?

Ansök nu

Rekommenderade jobb i Umeå

Populära jobb i Umeå