Publicerad: 2024-08-28

Logotyp

Personlig assistent 60% sökes till kvinna i Sollefteå

Anställning

Deltid

Lönetyp

Fast månads- vecko- eller timlön

På Helsa Omsorg arbetar vi med personlig assistans där vi tror på högt inflytande, hög tillgänglighet och god kvalitet för både våra kunder och vår personal.

Vi vet att de Personliga Assistenterna är helt avgörande för våra kunders livskvalitet.
Hållbarhet, engagemang, lärande, samverkan och ansvar är vår värdegrund som genomsyrar hela vår verksamhet.
Som Personlig Assistent hos oss får du en engagerad verksamhetschef som ansvarar för din arbetsmiljö och en platt organisation med korta beslutsvägar. Givetvis omfattas du också av kollektivavtal genom vår Branschorganisation Vårdföretagarna där vi är medlemmar.

Vi söker nu en engagerad och ansvarsfull personlig assistent till en kvinna med MS i Sollefteå. Som assistent kommer du att ha en viktig roll i att skapa en trygg och meningsfull tillvaro för kunden, både i hemmet och utanför.

Hos oss får du möjlighet att bidra till kundens vardag genom att lyssna, stötta och vara delaktig i både lugna stunder och aktiva dagar. Vi söker dig som har en mogen inställning, är ödmjuk och har ett stort hjärta för att hjälpa andra.

Vi erbjuder:
Vi erbjuder en tjänst med en schemarad på cirka 60%, med möjlighet till extra arbete vid behov. Arbetstiderna varierar mellan dagtid, kväll och sovande jour. Tjänsten är centralt placerad i Sollefteå, och körkort är ett önskemål då kunden har tillgång till egen bil för ärenden och utflykter.

Största vikt läggs på personkemin mellan dig och kunden. Känner du att detta är rätt uppdrag för dig? Vi ser fram emot din ansökan!
Ansök

Vill du att vi kopplar ihop dig med potentiella arbetsgivare?

Ansök nu

Rekommenderade jobb i Sollefteå

Populära jobb i Sollefteå