Publicerad: 2024-08-29

Logotyp

Utlastningspersonal

Anställning

Heltid

Lönetyp

Fast månads- vecko- eller timlön

Tjänstebeskrivning In / - utlastningspersonal

Holsby Metall AB är ett väletablerat företag med stabila marknadspositioner inom fordon-, hydraulik-, telekom och byggindustrin. HMAB förser kunder med hållbara komponenter i varmpressad Aluminium och mässing samt Extruderad Aluminium. Våra två toppmoderna fabriker ligger i Vetlanda och Holsbybrunn. Idag omsätter företaget cirka 300 miljoner kronor och har cirka 120 anställda.

Vem är du?

Vi söker dig som är en fena på att planera, strukturera och som dessutom inte är rädd för att hugga i och jobba fysiskt. Du samarbetar dagligen med kollegor för kundspecifika samt övergripande mål, vilket kräver att du kan kommunicera på ett tydligt, rakt och enkelt sätt. Att ta eget ansvar är naturligt för dig och du arbetar lika framgångsrikt självständigt som tillsammans med dina kollegor. Du håller gärna ett högt tempo och har inga problem att hålla flera bollar i luften samtidigt.

Du kommer att ha kontakt med många utav våra medarbetare, kunder och leverantörer vilket kräver att du kan kommunicera på ett tydligt, rakt och enkelt sätt. Som in/utlastningspersonal gillar du att hålla ordning och reda och trivs i en kommunikativ roll.

Dina arbetsuppgifter

- Inleverans i Monitor och rektron

- Planering av utlastning och packning

- Utlastning

- Mottagskontroll och kvalitetssäkring

Truckkort är ett måste då största delen av arbetet görs med truck. Meriterande om du har tidigare erfarenhet utav Monitor eller Rektron.

Är du intresserad av att bli en del utav ett drivet och innovativt företag? Ansök redan idag. Vi tillämpar löpande rekrytering och kan därför tillsätta tjänsten innan sista ansökningsdatum.

Ansök

Vill du att vi kopplar ihop dig med potentiella arbetsgivare?

Ansök nu

Rekommenderade jobb i Vetlanda

Populära jobb i Vetlanda