Publicerad: 2024-08-29

Affärsorienterad konsultchef

Anställning

Heltid

Lönetyp

Fast och rörlig lön

Om jobbet

Är du redo att bygga, leda och ansvara för ett eget team av vårdkonsulter? Välkommen till Qura Care, där du får möjligheten att leda, inspirera och forma din egen framgång!

Om oss

Vi är en ambitiös och expanderande startup inom vårdbemanning. Vår mission? Att vara framtiden för branschen, erbjuda våra konsulter trygghet och ge vårdgivare tillgång till den bästa vårdpersonalen när de behöver det.

Vad vi erbjuder

  • En unik möjlighet att leda ditt eget team av konsulter och hjälpa dem att ta sina karriärer och livssituationer till nästa nivå.
  • Möjligheten att vara med och bygga Sveriges största vårdbemanningsföretag.
  • Löpande coachning.
  • Friskvårdsbidrag.
  • En arbetsmiljö där kreativitet och innovativt tänkande uppmuntras och ses som nyckeln till framgång.
  • Möjligheten att påverka din lön.
  • Goda utvecklingsmöjligheter.


Dina uppgifter och ansvarsområden

Som konsultchef hos oss ansvarar du för hela bemanningsprocessen, vilket innebär att du tar den första kontakten med kandidater, oftast via telefon men även genom e-post eller sociala medier. Du matchar kandidaterna med rätt uppdrag och följer upp kontinuerligt för att säkerställa en professionell och långsiktig relation. I rollen ingår även konsultvård och merförsäljning, där du självständigt etablerar nya kontakter och upprätthåller relationer med befintliga konsulter. Dessutom ansvarar du för kravprofilstagning och kvalitetssäkring för att säkerställa att rätt kompetens matchas med rätt uppdrag.

En annan central del av din roll som konsultchef är att upprätthålla och vidareutveckla starka relationer med våra befintliga kunder. Detta innebär att du regelbundet följer upp med dem för att säkerställa att deras behov och förväntningar möts på bästa möjliga sätt. Samtidigt är det lika viktigt att du aktivt bearbetar nya potentiella kunder för att expandera vår kundbas.

Ytterligare ansvarsområden

  • Löpande analysera ditt geografiska område och ständigt arbeta kreativt med aktiviteter och förbättringsåtgärder för att främja områdets utveckling.
  • Arbeta mot tydliga mål och hjälpa oss att identifiera nya affärsmöjligheter.
  • Arbeta för att öka bolagets varumärkeskännedom.


Vem är du?

Vi söker en driven och målinriktad person som brinner för att ta initiativ och göra skillnad. Du är passionerad och engagerad i ditt arbete, med en stark förmåga att hålla motivationen uppe, även när utmaningar dyker upp. Din sociala kompetens och skicklighet i att bygga och upprätthålla starka, förtroendefulla relationer med kollegor, samarbetspartners och kunder är avgörande i vår organisation, där relationer är nyckeln till framgång.

För att lyckas i rollen är tålamod en viktig egenskap, då vi ofta möter komplexa problem som kräver långsiktiga lösningar. Samtidigt är flexibilitet nödvändig, eftersom arbetsdagarna kan variera och ställa krav på din förmåga att anpassa dig till olika situationer och uppgifter.

Det är meriterande om du har tidigare erfarenhet av liknande arbetsuppgifter eller arbete inom försäljning. Vi värdesätter disciplin och en positiv inställning högt hos oss. Om du är en självgående person med stark drivkraft, som engagerar dig i ditt arbete, skapar positiva relationer, är tålmodig och flexibel, då är du precis den individ vi söker.

Vi ser fram emot att välkomna dig till vårt team och tillsammans arbeta för att ta Qura Care till nästa nivå.

Rekrytering sker löpande, så vänta inte med din ansökan!

Ansök via e-post till josefin.johansson@quracare.se

Vill du att vi kopplar ihop dig med potentiella arbetsgivare?

Ansök nu

Rekommenderade jobb i Västerås

Populära jobb i Västerås