Publicerad: 2024-08-30

Logotyp

Förvaltningsassistent

Anställning

Heltid

Lönetyp

Fast månads- vecko- eller timlön

Jana Fastigheter AB är ett familjärt fastighetsbolag med fokus på kundservice och boendemiljö. En koncern med flertal bolag där vi förvaltar hyresfastigheter och kommersiella fastigheter i Halmstad och Hyltebruk.

Arbetsuppgifter?

Som förvaltningsassistent kommer du arbeta i ett mindre team med både fastighetsskötare och förvaltare. Tillsammans med dina kollegor hanterar du dagligen både administrativa och ekonomiska arbetsuppgifter samt sköter kontakten med våra hyresgäster - både via telefon och mejl. I rollen ingår bland annat uthyrning av lägenheter, lokaler och bilplatser, hantering av felanmälningar, störningsärenden, fakturahantering och allt som hör till våra månadsskiften som till exempel besiktningar och nyckelhantering.

Vem söker vi?

Vi söker en person med god samarbetsförmåga och stark initiativförmåga, hos oss arbetar du både i team och självständigt. Du är kommunikativ, ansvarsfull och lösningsorienterad och drivs av att skapa nya och goda relationer. Då tempot är högt och du ofta jobbar med flera uppgifter samtidigt ser vi att du har sinne för ordning, är strukturerad och snabbt kan växla mellan arbetsuppgifter.

Du ska ha en gymnasieutbildning, goda datakunskaper och kunna uttrycka dig väl i tal och skrift, både svenska och engelska. Då rollen är administrativ ska du snabbt kunna sätta dig in i våra system och kunna använda de verktyg som vi tillhandahåller. Har du arbetat i en liknande roll tidigare eller har du en eftergymnasial utbildning med inriktning mot fastighetsförvaltning, ekonomi eller kommunikation ser vi det som meriterande.

Ett krav är att du är svensk medborgare och har Körkort-B.

Tjänsten är en tillsvidareanställning med placering på Jana Fastigheters kontor på Hamngatan 9 i Halmstad.

Provanställning tillämpas.

Månadslön - fast lön enl. ök.

Välkommen med din ansökan och ditt CV omgående då urval och intervjuer sker löpande.

Mejla din ansökan till ansokan@jana-fastigheter.se

Tillträde enligt överenskommelse.

Sista ansökningsdag 2024-09-30

Ansök via e-post till ansokan@jana-fastigheter.se

Vill du att vi kopplar ihop dig med potentiella arbetsgivare?

Ansök nu

Rekommenderade jobb i Halmstad

Populära jobb i Halmstad