Publicerad: 2024-08-29

Fotograf till Karlskoga Tidning-Kuriren

Anställning

Heltid

Lönetyp

Fast månads- vecko- eller timlön

Karlskoga Tidning/Kuriren är den största och ledande tidningen i Karlskoga-Degerfors-området.

Vi levererar nyheter från spridningsområdet dygnet runt på webben och tre dagar i veckan i print.

Om NWT Media

NWT Media AB är ett bolag inom NWT-koncernen som har en tydlig strategi för tillväxt de kommande åren. Inom koncernen driver vi verksamheter inom lokaljournalistik, marknadsföring, distribution och fastighetsförvaltning. Vi finns i Skaraborg, Dalsland och Värmland.

Kärnan i vår verksamhet bygger på vårt samhällsuppdrag att stärka demokratin och stå som försvarare av den oberoende journalistiken. Vi bidrar till ett inkluderande samhälle där alla får vara delaktiga. Vårt starkaste hållbarhetsverktyg är journalistiken, där våra redaktioner dagligen arbetar med att bevaka och engagerar sig i frågor som berör yttrandefrihet och andra hållbarhetsrelaterade frågor.

Arbetsuppgifter
Vi är en arbetsplats med en allmän- och en sportredaktion. Du får mycket varierande arbetsuppgifter och stort eget ansvar. Som fotograf jobbar du ensam eller i team med reporter på olika uppdrag. Det kan handla om allt från sport till politik.

Kvalifikationer
Du ska helst ha relevant utbildning och erfarenhet eller läser just nu en utbildning med siktet inställt på att jobba inom media. Du ska vara nyfiken, självständig och stresstålig, men samtidigt en lagspelare som har lätt att samarbeta. Körkort är ett krav.

Vi ser gärna att du har erfarenhet av att jobba digitalt och har ett intresse av publicering på sociala medier. Vi ser positivt på erfarenhet av skrivande journalistik eller intresse av att utvecklas som skrivande fotograf/reporter.

Villkor
Tjänsten är en tillsvidareanställning och vi tillämpar provanställning.

Placeringsort: Karlskoga

Vi ser fram emot din ansökan senast 2024-09-29, vi kommer att hålla urval löpande.


Övrigt

Har du frågor kontakta: Chefredaktör Emma Schmidt emma.schmidt@kt-kuriren.se 0586-721314, 0708-638873
Ansök

Vill du att vi kopplar ihop dig med potentiella arbetsgivare?

Ansök nu

Rekommenderade jobb i Karlskoga

Populära jobb i Karlskoga