Publicerad: 2024-08-30

Logotyp

Fysioterapeut

Anställning

Heltid

Lönetyp

Fast månads- vecko- eller timlön

Om Vårdcentral AvestaHälsan

Vårdcentral AvestaHälsan har funnits sedan 2012 och har idag ca 8200 listade patienter. Hos oss arbetar ca 35 medarbetare som distriktsläkare, ST-läkare, AT-läkare, BT-läkare, fysioterapeuter, arbetsterapeut, barnmorskor, BVC-sköterskor och distriktssköterskor med olika profilområden. Vi har även rådgivningssköterskor, medicinska sekreterare, psykoterapeuter samt undersköterskor och eget lab.

Vi är en privatägd vårdcentral som har vårdvalsavtal med Region Dalarna så för den enskilde patienten gäller exakt samma förutsättningar, vårdgarantier och avgifter mm som på en offentligt driven vårdcentral. Vårdcentral Avestahälsan är fristående från stora vårdbolag och har verksamhet enbart i Avesta men med många listade patienter även från omgivande kommuner både i södra Dalarna och norra Västmanland.

Avestahälsans vision är att aktivt bidra till Sveriges bästa lokala sjukvårdssystem. Vi strävar mot att vara Sveriges mest attraktiva vårdarbetsplats som attraherar den bästa hälso- och sjukvårdspersonalen. Vi ska bedriva vård av absolut högsta kvalitet med trygga och trogna patienter.

Våra lokaler utökades och renoverades 2021 och är väl anpassade för verksamheten. Vi delar fastigheten med Företagshälsovård Avestahälsan.

Våra ledord är: Kompetens – Omtanke – Service – Tillgänglighet


Arbetsuppgifter

Då båda våra fysioterapeuter kommer gå på föräldraledighet i början av 2025 så söker vi dig som är fysioterapeut för 1 års vikariat på 100%. Du kommer arbeta i nära samarbete med ytterligare fysioterapeut, rehabassistent och arbetsterapeut samt teambaserat med läkare, sköterskor och samtalsterapeuter på vårdcentralen.

Tillträde januari 2025 eller så snart som möjligt därefter.


Kvalifikationer

Krav

Legitimerad fysioterapeut eller legitimerad sjukgymnast.

Referenser som kan nås per telefon.


Meriterande

Vi ser gärna att du har erfarenhet från arbete inom primärvård men viktigast är att du har ett intresse av att arbeta i primärvården.

Personliga egenskaper

Vi lägger stor vikt vid personliga egenskaper.

Du är lösningsfokuserad och omdömesgill.

Du har god förmåga och erfarenhet av att samverka så väl internt som externt.

Du har intresse för att delta i mottagningens utvecklingsarbete.


Är du nyfiken på att arbeta hos oss?

Tveka då inte att snarast maila ett personligt brev och CV till oss på sokjobb@avestahalsan.se. Kontakta gärna någon av våra fysioterapeuter om du har frågor om tjänsten och vad arbetet hos oss innebär. Intervjuer och tillsättning kommer att ske fortlöpande så vänta inte med att skicka in ansökan.


Avestahälsan har valt sina rekryteringskanaler och är inte intresserade av att kontaktas av rekryteringsbolag eller liknande.

Ansök via e-post till sokjobb@avestahalsan.se

Vill du att vi kopplar ihop dig med potentiella arbetsgivare?

Ansök nu

Rekommenderade jobb i Avesta

Populära jobb i Avesta