Publicerad: 2024-08-30

Logotyp

Airport Officer Logistik-CGM

Adress

Svedala

Anställning

Heltid

Lönetyp

Fast månads- vecko- eller timlön

Swedavia och Malmö Airport söker en ny medarbetare som vill vara med och utveckla flygplatsen för att möta framtidens flyg. Vi söker någon som är nyfiken, nytänkande, engagerad och välkomnande.

Som medarbetare inom Airport Officer Logistik-CGM tillhörd du Operations Airport Services men kommer även att arbeta som flygplatsbrandman vid behov.Vad innebär rollen?

Som Airport Officer Logistik-CGMkommer du att jobba till stor del som inköpssamordnare och göra beställningar, inköp, inleveranser och faktureringar. Du kommer att ta emot varor i godsmottagningen, kör ut varor till flygplatsens företag och har ansvar för förrådets inköp, försäljning och beställning. Du kommer att utbildas till flygplatskontrollant då en del av dina arbetsuppgifter innebäratt kontrollera personal och gods. Du kommer även att få en brandmansutbildning och rycka in vid behov.

Flygplatsen är en unik arbetsplats där vi jobbar mycket i team och alla delarna är viktiga för helheten. Som anställd har du därförmöjlighet till utbildning samt kompetensutveckling inom olika områden.

Arbetstiderna är schemalagda mellan 06:00-14:00 eller 10:00-18:00 men vid behov kan du behöva arbeta obekvämaarbetstider som brandman.

Vem är du?

Vi ser att du har...

  • Gymnasieutbildning
  • Goda kunskaper i svenska och engelska i tal och skrift
  • B- och C-körkort

Det är meriterande om du har erfarenhet av logistik eller inköp. Som person är du lugn, trygg och samarbetsvillig. Du har stor säkerhetsmedvetenhet och ett processorienterat tankesätt.

Vad erbjuder vi dig?

Vi erbjuder dig en varierande arbetsdag där du iklär dig ett flertal olika roller. Det är din kompetensnivå och utbildning som styr vilka arbetsuppgifter du utför och visar du framfötterna finns all möjlighet att lära dig mer och utöka dina kompetenser. Detta leder till ett flexibelt arbetssätt där du ständigt utvecklas inom nya områden och på så vis bidrar du till hela flygplatsens drift och utveckling.

Vid frågor om tjänsten är du välkommen attkontakta Zinab Iskandarani, zinab.iskandarani@swedavia.se

Sista ansökningsdag är den 23 septemberoch vi ser fram emot din ansökan!

Hur är det att arbeta på Swedavia?Vårt fokus är att möjliggöra hållbart resande och uppmuntra nytänkande för att skapa en välkomnande, trygg och inkluderande arbetsgemenskap där du kan växa och göra verklig skillnad – läs mer här! Jobba hos oss | Om Swedavia

Då flygplatser är en säkerhetsklassad verksamhet genomgår samtliga kandidater som går vidare i rekryteringsprocessen en bakgrundskontroll. För vissa tjänsteräven en säkerhetsprövning.

Ansök

Vill du att vi kopplar ihop dig med potentiella arbetsgivare?

Ansök nu

Rekommenderade jobb i Svedala

Populära jobb i Svedala