Publicerad: 2024-08-30

Logotyp

Personlig assistent till kvinna i Växjö

Adress

Växjö

Anställning

Deltid

Lönetyp

Fast månads- vecko- eller timlön

På Humana värdesätter vi arbetsglädje, kompetens genom att fokusera på att ge god assistans med ansvar och ta hand om våra kunder med engagemang.
 

Vi söker dig som vill jobba varaktigt som personlig assistent åt en kvinna i 60 års åldern med MS i Växjö. Kvinnan sitter i rullstol och behöver hjälp med sedvanliga arbetsuppgifter inom personlig assistans så som förflyttningar, matsituationer samt hygien. Samt hjälp och stöttning med det som hör vardagen till. Kvinnan har ett intresse för matlagning och växter. 
Som person är du utåtriktad och aktiv. Du är ansvarstagande, lyhörd, flexibel och ödmjuk och har en positiv syn på livet samt en vilja att kunna bidra med en trevlig och stimulerande tillvaro. 
 

Vi söker dig som har:
Erfarenhet som personlig assistent, vård och omsorg - meriterande men inte ett krav
Körkort och bil - meriterande men inte ett krav

Tjänst:
Helgtjänst med start 12 oktober 2024 på 17,5% med passen på endast ojämna veckor. Lördag 09.00-16.00 och Söndag 09.00-16.00 varannan helg. Vi ser även mycket positivt på om du som söker tjänsten även vill vara timvikarie utöver din helgtjänst.

Arbetstider: Assistansens arbetspass ligger förlagda mån-sön 08.00-16.00 och 18.30-07.40. (jourtid på natten)

Till denna kund ser vi helst kvinnliga sökande. Tidigare erfarenhet av personlig assistans är meriterande. Lyft med hjälpmedel förekommer i arbetet. Vi lägger stor vikt vid din personlighet då personkemin mellan dig och kunden är avgörande. 

Lön enligt kollektivavtal.

Urvalet sker löpande. Ansök idag!

 

Välkommen med din ansökan! 

 

Ansök

Vill du att vi kopplar ihop dig med potentiella arbetsgivare?

Ansök nu

Rekommenderade jobb i Växjö

Populära jobb i Växjö