Publicerad: 2024-08-31

System Owner Dynamics 365 till Pågen

Adress

Malmö

Anställning

Heltid

Lönetyp

Fast månads- vecko- eller timlön

Välkommen till Pågen och vår härliga gemenskap där alla hjälper alla. Varje morgon levererar vi rykande färskt bröd från ugnen till våra konsumenter i Sverige och runtom i världen.

Vi utökar nu vår IT-avdelning och söker därför dig, vår nya System Owner Dynamics 365, som gillar en händelserik och utvecklande vardag och vill vara en del av vårt engagerade team.

Vad erbjuder vi dig?

Vi välkomnar dig som har vilja och glöden, får saker att hända och kan utmana. Vi är stolta över de resultat vi uppnått men är måna om att utvecklas, är öppna för nya sätt att se på saker och vill alltid bli lite bättre - varje dag. Vi är små nog att fatta snabba beslut som krävs för att hitta nya vägar och nå resultat. Vi tror på kraften att göra förändringar tillsammans och hos oss har du möjlighet att göra skillnad.

Hos oss blir du en del av den viktiga svenska livsmedelsförsörjningen. Att leverera färskt bröd till landets butiker varje dag innebär en fartfylld och varierad vardag oavsett vad du arbetar med här på Pågen. Dagligen ställs vi inför nya utmaningar som vi löser tillsammans.

Vi har bakat bröd sedan 1878, men resan har bara börjat. Nu tar vi steget in i framtiden för att bli Europas modernaste bageri. Och vi vill ha dig med på resan!

Om arbetet

Pågen fortsätter att rulla ut delar av sin affärsstödjande systemplattform och behöver förstärka upp kompetensen för fortsatt implementering av Dynamics 365 Finance & Operations i organisationen. Vi har en Microsoft-intensiv miljö och jobbar bland annat med PowerApps, Flow, Teams och Dynamics365 CE.

Som System Specialist Dynamics 365 blir du en central kraft i att definiera Pågens framtida plattform tillsammans med 365-teamet.

Dina huvudsakliga arbetsuppgifter är:

  • Taktiskt och operativt ansvar för Pågens Dynamics 365 F&O miljö, med inriktning mot ekonomi och integrationer mellan Dynamics 365 och övriga system.
  • Stödja verksamheten i det dagliga arbetet med processerna i Dynamics 365.
  • Hjälpa till att driva Pågen Dynamics 365 förvaltningsgrupp tillsammans med intressenter från verksamheten och därigenom koordinera utvecklings-förbättrings- och förändringsarbete.
  • Koordinera uppgifter och aktiviteter gentemot de miljöer som Dynamics 365 integrerar mot.
  • Säkerställa att de systemtekniska lösningarna inom området lever upp till Pågens krav på IT-miljöer och systemförvaltning.

Vem är du?

Vi söker dig som har erfarenhet av att jobba med Dynamics 365 Finance & Operations i en komplex IT-miljö och gjort detta i minst några år. Vi ser gärna att du har god förståelse för ett tillverkande bolags verksamhetsprocesser och flöden.

Du har tidigare erfarenhet av att jobba med utveckling och implementering av verksamhetsnära systemstöd, och du har förmåga att agera beställare mot våra leverantörer av IT-tjänster och system.

För att lyckas i rollen är du duktig på att kommunicera och kan agera brygga mellan teknik och process, och mellan IT och övrig verksamhet.

Vidare tror vi att du trivs i att vara med och driva förändring, att tänka och prova nytt med ett praktiskt och jordnära förhållningssätt. Du bli en del av en grupp som präglas av en öppen och stödjande atmosfär där vi alla hjälps åt med att säkerställa att våra aktiviteter leder till de gemensamma målen.

Sök tjänsten

I denna rekrytering samarbetar vi med Cabeza AB, för frågor om tjänsten kontakta rekryteringskonsult Malin Schultz: malin.schultz@cabeza.se.

Vi hanterar ansökningar löpande, så hör gärna av dig redan idag. Vi ser fram emot din ansökan!

Om Pågen

På Pågen bakar vi med kärlek – det handlar om att ha en omsorg om råvaror och produkter, medarbetare, konsumenter och om våra gemensamma resurser. Pågen är ett familjeföretag i femte generationen och är Sveriges ledande bageri med produkter inom förpackat färskt bröd, jäst kaffebröd, skorpor samt korv- och hamburgerbröd. Med två bagerier där duktiga bagare bakar dag som natt och med medarbetare över hela landet, kan Pågen varje dag förse landets butiker och konsumenter med färskt bröd. Mer information hittar du på www.pagen.se

Placering: Malmö

Ansök

Vill du att vi kopplar ihop dig med potentiella arbetsgivare?

Ansök nu

Rekommenderade jobb i Malmö

Populära jobb i Malmö