Publicerad: 2024-09-02

Logotyp

Fastighetsskötare Nässjö

Anställning

Heltid

Lönetyp

Fast månads- vecko- eller timlön

Om Rollen

Som Fastighetsskötare ansvarar du för den löpande fastighetsskötseln i våra kunders och medlemmarsfastigheter. Tillsammans med dina kollegor skapar du en trivsam boendemiljö genom att säkerställa att det är helt, snygg och tryggt såväl i som runt fastigheterna. Dina arbetsuppgifter innefattar bland annat rondering, sophantering, gräsklippning, ogräsrensning och kontroll av undercentraler. Vintertid ingår även snö-och halkbekämpning (även på helgdagar). Du hjälper också till att serva och utföra enklare reparationer och underhåll av våra maskiner.

Din profil

Vi söker dig som brinner för service och att skapa en bra kundupplevelse. Du trivs med att en dag inte är den andra lik och kan snabbt ställa om din planering efter vad som dyker upp under arbetsdagen. Du är ansvarstagande och kan på ett självständigt sätt lösa de utmaningar du ställs inför i ditt arbete. Som person är du driven och social och bemöter såväl kollegor som kunder med en positiv inställning. På HSB Göta är bra samarbete en viktig del i arbetet, så det är därför också viktigt att du trivs med och bidrar till detta.

Vi söker dig som har B-körkort och är van att arbeta i digitala verktyg då vi inför allt fler tekniska lösningar för att underlätta arbetsdagen. För att kunna läsa instruktioner och arbetsordrar är det också viktigt att du behärskar svenska språket i såväl tal som skrift.

Har du erfarenhet av trädgårdsskötsel, maskinvana och/eller tidigare erfarenhet av mekanik och maskinunderhåll är det meriterande.

Din blivande arbetsplats

I Nässjö är vi ett härligt gäng på 8 medarbetare som tillsammans ansvarar för såväl den inre som yttre skötseln av fastigheter. Vi har ett nära samarbete med våra kollegor som utgår från Tranås och Eksjö och vid behov kan det därför förekomma arbete även där. Gruppen leds av en områdeschef.

Vi erbjuder Vi erbjuder ett utvecklade arbete i en medlemsägd organisation där våra kärnvärderingar Engagemang, Trygghet, Hållbarhet, Omtanke och Samverkan (ETHOS) är en levande värdegrund som vår arbetsmiljö präglas av. HSB är en organisation med bred kompetens och där det finns goda förutsättningar till personlig utveckling. Möjligheterna finns hos oss på HSB!

Tjänsten är en tillsvidareanställning med inledande provanställning på 6 månader med placering på vårt kontor i Nässjö.

Som medarbetare på HSB Göta får du tillgång till våra anställningsförmåner, alltifrån friskvårdsbidrag till semesterstuga i Tandådalen. Läs mer om alla våra förmåner här:Jobba hos HSB Göta - HSBKänns rollen rätt för dig? Kul! Välkommen med din ansökan så snart som möjligt senast 30 september, urval och intervjuer kan komma ske löpande. I ansökningsformuläret kommer du även få svara på ett antal frågor om din kompetens för rollen och vad som lockar dig. Dessa kommer ligga till grund för det första urvalet vi gör.

Har du frågor kring tjänsten kontakta Jimmy Sörmander, 010-4423745 Har du frågor kring rekryteringsprocessen kontakta Madeleine Ryan, HR-partner, 010-4423638

Om HSB Göta

HSB erbjuder ett komplett utbud av tjänster för fastighetsförvaltning, ekonomisk förvaltning, nyproduktion av villor, bostadsrätter och hyresrätter. Vi är en helhetsentreprenör med eget fastighetsbolag och hyreslägenheter. Utöver våra bostadsrättsföreningar har vi en rad privata fastighetsägare som nöjda kunder. Vi finns i Jönköpings, Hallands samt i delar av Södra Älvsborgs län.

Till bemannings- och rekryteringsföretag och till som är försäljare. Vi undanber oss vänligen med bestämt kontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av ytterligare jobbannonser.

Ansök

Vill du att vi kopplar ihop dig med potentiella arbetsgivare?

Ansök nu

Rekommenderade jobb i Nässjö

Populära jobb i Nässjö