Publicerad: 2024-09-03

Timvikarier LSS Bemanningscentralen

Adress

Eda

Anställning

Deltid

Lönetyp

Fast månads- vecko- eller timlön

Välkommen till en kommun med positiv laganda och gränslösa framtidsutsikter! Eda är en kommun med c.a 1000 medarbetare som alla på något sätt arbetar med att ge service till våra medborgare, medarbetare och besökare.

Välkommen till en kommun med positiv laganda och gränslösa framtidsutsikter! Eda är en kommun med c.a 1000 medarbetare som alla på något sätt arbetar med att ge service till våra medborgare, medarbetare och besökare.
Som timvikarie hos oss lägger du in din tillgänglighet när du kan arbeta i Timecare. Vi matchar din tillgänglighet mot önskade pass från verksamheten inom LSS.

ARBETSUPPGIFTER
Som stödassistent arbetar du målinriktat utifrån brukarens genomförandeplan och önskemål för brukarens utveckling, aktivitet och delaktighet. Du hjälper brukaren med praktiskt stöd och service men även att skapa ordning och struktur i tillvaron. Tydliggörande pedagogik är ett viktigt inslag i arbetet. Du ingår i en arbetsgrupp där arbetet bedrivs både enskilt och i grupp. Social dokumentation samt upprättande/utvärdering av genomförandeplaner ingår i dina arbetsuppgifter.

KVALIFIKATIONER
Vi ser gärna att du har gymnasieutbildning från vård och omsorgsprogrammet, barn- och fritidsprogram med social inriktning eller annan kompetens som arbetsgivaren bedömer som likvärdig.

• Meriterande är om du har tidigare erfarenhet av arbete med människor
• Stor vikt läggs vid personlig lämplighet.
• Du kan uttrycka dig väl i det svenska språket, både i tal och skrift då vi dokumenterar löpande med dator och mobil.

Vi söker dig som trivs med att arbeta utifrån brukarens förutsättningar och behov på ett bra och anpassat sätt. Du är stabil, lugn och du har lätt för att anpassa dig till ändrade omständigheter i arbetet. Du är kommunikativ och kan på ett enkelt tydligt sätt informera och säkerställa att information nått fram.

ÖVRIGT
Vår verksamhet bygger på visionen om att vara en positiv gränskommun där människor möts präglad av samverkan, starkt näringsliv och med ambitionen att utvecklas. Vi arbetar aktivt med jämställdhet och värdesätter mångfald både som kommun och som arbetsplats.

Vi erbjuder glada arbetslag, positiva arbetsplatser och goda personalförmåner för dig som anställd!
Ansök

Vill du att vi kopplar ihop dig med potentiella arbetsgivare?

Ansök nu

Rekommenderade jobb i Eda

Populära jobb i Eda