Publicerad: 2024-09-03

Logotyp

Frukost ansvarig 20%

Anställning

Deltid

Lönetyp

Fast månads- vecko- eller timlön

Clarion Collection® Hotel är en samling personliga hotell med en genuint mysig och varm känsla. Du hittar våra hotellpärlor mitt i stan, just nu i Sverige och Norge. Hos oss får du inte bara en skön hotellsäng och en riktigt god frukostbuffé. Vi bjuder dessutom på fika och, som den enda hotellkedjan i Norden, på vår omtyckta kvällsmat – alla dagar i veckan.

Vi vill att våra gäster ska se oss som en vän på resan. En varm, omtänksam vän att komma hem till, var de än befinner sig. Vi har en klar vision om att Clarion Collection® Hotel ska erbjuda den mest personliga vistelsen med genuin omtanke. Träffar den visionen dig rakt i hjärtat? Då ser vi fram emot att få träffa dig!

Clarion Collection® Hotel – Yours truly. Clarion Collection® Hotel är en del av Strawberry.

Clarion Collection Hotel Kung Oscar är ett franchise hotell som ligger i hjärtat av Trollhättan. Vi är mer än bara ett hotell. Vi tar vara på varje detalj och skapar mötesplatser som gör livet lite bättre för våra gäster. Hos oss är gästerna där det händer. Tätt intill stadens puls.

Vi söker nu en frukost ansvarig som kan jobba varannan helg!

Med ett öga för detaljer, ett hjärta som klappar för service och intresse för smak är du med och sätter en riktigt bra frukost för våra fantastiska gäster!

Dina huvudsakliga arbetsuppgifter är följande;

• Förbereda och tillaga frukost till våra gäster.
• Fylla på mat vid behov under frukost tiderna
• Ta hand om disken både under och efter frukost
• Tycka om att baka
• Vara en servicestjärna bland våra gäster.
• Vara morgonpigg
• Lagspelare

Du är en glädjespridare med ett skratt som smittar. Och på tal om att smitta - det är precis det din energi gör. Du har en härlig stil och du är proffsig på ett avslappnat sätt. Du är pålitlig och tar fullt ansvar för att leverera dina arbetsuppgifter. Du behöver grundläggande kunskaper i svenska och engelska.

Har du glimten i ögat och hjärtat på rätt ställe är du säkert den vi söker, välkommen med din ansökan, ung som gammal

Clarion Collection Kung Oscar Hotel - Yours truly.
Ansök

Vill du att vi kopplar ihop dig med potentiella arbetsgivare?

Ansök nu

Rekommenderade jobb i Trollhättan

Populära jobb i Trollhättan