Publicerad: 2024-09-04

Logotyp

Verkstadspersonal

Anställning

Heltid

Lönetyp

Fast månads- vecko- eller timlön

Om Jobbet
A-Staffing i Katrineholm söker nu omgående personal till vår kunds reparationsverkstad i Katrineholm. Arbetstider dagtid kl. 07:00 - 16:00. Uppdraget startar som uthyrd med sex månaders anställning hos oss på A-Staffing. För rätt person finns därefter fina möjligheter till direktanställning hos oss eller kundföretaget.

Arbetsbeskrivning
Arbete hos kund som hyr ut och säljer maskiner och verktyg till byggbranschen i huvudsak, men även till privatpersoner.

Vi söker nu en person med omgående tillträde. Rollen innebär att sköta kundens verkstad och utföra reparationer på alla typer av maskiner som de hyr ut och säljer. Vi söker en tekniskt intresserad och kunnig person, en ”tusenkonstnär” som trivs med att ta sig an olika tekniska utmaningar. Vikariatet sträcker sig fram till årsskiftet med möjlighet till förlängning.

Vi söker även en tekniskt lagd och serviceinriktad person med B/BE-körkort för tillsättning efter överenskommelse. Arbetsuppgifterna inkluderar att ta hand om, rengöra, och utföra enklare reparationer samt service på maskiner som återvänder från uthyrning. Du kommer även att funktionstesta utrustningen inför nästa uthyrning. Ibland kan du behöva köra ut maskiner till kunder när ordinarie chaufför inte är tillgänglig, så BE-behörighet är ett krav.


Utbildning och Intyg
Verkstadsteknisk-/fordonsteknisk utbildning eller motsvarande är önskvärd.
BE körkort är ett krav för en av positionerna.
B-körkort är ett krav för bägge.

Erfarenhet
Vi söker en erfaren och mångsidig reparatör som har bred erfarenhet av att serva och reparera maskiner, verktyg och fordon. Kunskap i pneumatik, hydraulik och grundläggande el är meriterande.

Vi söker även dig som kört lätt lastbil och har erfarenhet av att rengöra, serva och funktionstesta maskiner.

Personliga kvalifikationer
För bägge rollerna krävs att du är serviceinriktad, flexibel och prestigelös.

Ansökan
Ansökan gör du via länk till annonsen och intervjuer kommer att ske löpande under annonseringstiden. Vi ser fram emot din ansökan!

Om oss
A-Staffing är auktoriserade inom bemanning samt medlemmar i Almega kompetensföretagen, Byggföretagen och Installatörsföretagen så du kan vara säker på att du alltid har rätt anställningsvillkor.

Som anställd på A-Staffing kan du räkna med vårt engagemang för dig, dina arbetsuppgifter och din arbetsmiljö. Vår prioritet är öppenhet och tillgänglighet samt din trivsel, hälsa och säkerhet. VI erbjuder all vår personal friskvårdsbidrag. Vi är även kvalitets- och miljöcertifierade enligt ISO 9001 och 14001.

A-Staffing levererar tjänster inom bygg-, anläggnings- och elteknikbranschen samt tillverkningsindustrin i södra och mellersta Sverige. A-Staffing hette tidigare VMP Group, men namnändrades under 2021. Inom kedjan verkar A-Staffing Sweden AB och A-Staffing Construction AB.
Ansök

Vill du att vi kopplar ihop dig med potentiella arbetsgivare?

Ansök nu

Rekommenderade jobb i Katrineholm

Populära jobb i Katrineholm