Publicerad: 2024-09-04

Gymnasielärare i vård- och omsorgsämnen

Anställning

Heltid

Lönetyp

Fast månads- vecko- eller timlön

Välkommen till Vårgårda kommun och en arbetsplats där du får utvecklas och göra skillnad varje dag. Med respektfullt bemötande och hög tillgänglighet gör vi allt för att leverera välfärdstjänster som överträffar förväntningarna hos invånarna i vår kommun. Med utgångspunkt från vår vision, vår gemensamma värdegrund och tydliga politiska mål bygger vi för stark tillväxt och starkt arbetsgivarvarumärke i kommunen.

Sundlergymnasiet är en skola där ledorden är nytänkande och flexibilitet. Vi möter eleverna och jobbar tillsammans med dem så att de utvecklar de kunskaper och färdigheter de behöver för att nå sina mål och drömmar. Vi arbetar utifrån MI-metoden och processer där organisation, personal och elevhälsa knyts samman. Vi är en Amnestyskola där mänskliga rättigheter och värdegrundsarbete värnas och genomsyrar arbetet. På Sundlergymnasiet arbetar många program med internationalisering där elever och lärare deltar i olika typer av utbyten.

Sundlergymnasiet ligger ett stenkast från järnvägsstationen i Vårgårda.


ARBETSUPPGIFTER
Som lärare inom vård- och omsorgsprogrammet kommer du att individuellt och tillsammans med programteamet planera, undervisa och forma utbildningen för att eleverna ska utvecklas och motiveras i sina studier och framtida arbetsliv. I arbetet ingår även marknadsföring av programmet och att nätverka med olika verksamheter samt arbeta utifrån avtal med VO-College för att eleverna ska få en god APL kopplad till sina studier och för att programinnehållet ska matcha kommunens och regionens behov. Utöver detta tillkommer arbetsuppgifter som hör lärarrollen till.

KVALIFIKATIONER
Vi önskar dig som är intresserad av dela med dig av ditt engagemang, kunskaper och erfarenheter från din egen yrkeskarriär för att forma framtidens undersköterskor. Du är intresserad av att arbeta med unga och lärande och tycker om att nätverka. Du är kreativ, lösningsorienterad och skapar goda relationer och samarbeten. Du är trygg i lärarrollen.

Vi ser gärna att du är legitimerad lärare inom vård- och omsorgämnen med inriktning mot omvårdnad och psykiatri.


Det är en fördel om du har erfarenhet av undervisning inom vård- och omsorgsämnen.

ÖVRIGT
Urvalet sker löpande
Ansök

Vill du att vi kopplar ihop dig med potentiella arbetsgivare?

Ansök nu

Rekommenderade jobb i Vårgårda

Populära jobb i Vårgårda