Publicerad: 2024-09-04

Hallvärd/Hallvärdinna

Adress

Kalmar

Anställning

Heltid

Lönetyp

Fast månads- vecko- eller timlön

Nu söker vi en kollega till vårt säljteam i Kalmar! Motiverasdu av att ge serviceoch att stötta kollegor?Är du även nyfiken på bilbranschen kan detta jobb vara något för dig!

Om digVi söker dig som möter kunder med ett stort leende och har sinne för att skapa goda relationer. Du är kommunikativ ochen teamspelare som motiveras av att ge support och god service. Att skapa ordning och struktur är viktigt för dig, men du behöver också trivas att arbeta i en omväxlande miljö med varierande arbetsuppgifter.

Vi söker dig somvill ha ettpraktiskt och omväxlande arbete med daglig kundkontakt, och som vill utveckla din administrativa förmåga. Du behöver ha några års erfarenhet av kundbemötande och administrationför att behärska rollen. Har du ett intresse för marknadsföring och social media är det meriterande, men inget krav.En nyfikenhet ellerintresse för bilar är också ett plus, men inget krav. B-körkort är ett krav.

Tjänsten är en heltidstjänst som inledsmed sex månaders provanställning.

Om jobbetSom hallvärd/hallvärdinna på Holmgrens Bil välkomnar du dekunder som kommer in i hallen och ger dem förstklassig service.

Iarbetsuppgifterna ingår Hålla bilar och kundytor i hallen rena och snygga och se till att demobilar är upptankade Hämta/lämna bilar och ansvara för kommunikationen med vår externa rekondfirma. Uppföljande samtal till våra kunder Att dokumentera och publicera bilar i affärssystem och publika kanaler Att vara delaktig i planeringen och administrationen av kundaktiviteter och events Administration vid hantering av privatleasingbilarFör dig som har intresset och motivationen finns goda möjligheter att få ett ökat ansvar i rollen.

Omfattning: Heltid, 100%Arbetstider: Enligt schemaPlaceringsort: KalmarTillträde: Enligt överenskommelse

Vad Holmgrens Bil erbjuderHolmgrens Bil erbjuder en spännande arbetsplats som bygger på sunda värderingar i en händelserik bransch. Vårt varumärkeslöfte Vi bryr oss och våra kärnvärden glädje, respekt, ansvar och sparsamhet genomsyrar allt vi gör och står för. Den riktar sig inte bara till våra kunder, utan i allra högsta grad även till alla våra medarbetare. Hos oss finns det möjligheter till både personlig och karriärmässig utveckling. Holmgrens Bil erbjuder dessutom en rad personalförmåner, allt ifrån friskvårdsbidrag till möjligheten att nyttja en fjällstuga i Björnrike. Som anställd hos oss kan du känna dig trygg- vi är anslutna till kollektivavtal!

Läs gärna mer om oss här.

AnsökanAnsöker gör du genom att ladda upp ditt CVsenast 26 september2024. Vid eventuella frågor omtjänsten kontakta Säljchef Nicklas Johansson,nicklas.johansson@holmgrensbil.se alt.0480-40 86 49

Välkommen med din ansökan

Ansök

Vill du att vi kopplar ihop dig med potentiella arbetsgivare?

Ansök nu

Rekommenderade jobb i Kalmar

Populära jobb i Kalmar